VGN Gamepower RK86 inceleme

Dilerseniz şimdiden yedek Switch alın, 1.5 aydır kullanıyorum neredeyse on farklı tuşta çift veya daha fazla basma sorunu yaşadım.
Klavyeniz furuyormu hocam
duruyor, yazılım güncellemesi ile çift basma sorunu ortadan kalktı
Hocam bu klavyeyi nerden bulabilirim acaba türkiyede bulamadımda aliexpresstede 1280-1600tl arası amazondada 1999tl türkiyede bulma şansım varmı yurtdışı almak istemiyorumda

Hocam bu klavyeyi nerden bulabilirim acaba türkiyede bulamadımda aliexpresstede 1280-1600tl arası amazondada 1999tl türkiyede bulma şansım varmı yurtdışı almak istemiyorumda
2.elde olur

2.elde olur
Maalesef Türkiye'de bulma şansınız şu anlık yok, 2.el olarak ilana koyan birini de göremedim. Dilerseniz Amazon üzerinden alabilirsiniz, bir sorun teşkil etmez ivediyle ilgileniyorlar.

Maalesef Türkiye'de bulma şansınız şu anlık yok, 2.el olarak ilana koyan birini de göremedim. Dilerseniz Amazon üzerinden alabilirsiniz, bir sorun teşkil etmez ivediyle ilgileniyorlar.
hocam siz satmayı düşünürmüsünüz Yada ben amazondan alsam kaç günde gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…