VGN S99 klavye ile LoL'de tuş atanamıyor

aureyn

Decapat
Daha fazla  
Yeni klavye aldım Alt, FN, CTRL gibi tuşlara oyunda bir şeyler atacağım ama olmuyor, algılamıyor. Eski klavyemde algılıyordu VGN S99 modelini aldım, varsa bir ayar vs. nasıl yapabilirim?

Şimdi Wraith'e mail attım kısayol tuşlarınıda yapamıyorum hashtag büyüktür küçüktür işareti vs. anlatmak istediğin ben mesela bir oyunda alt tuşuna bir şey atamıştım alt tuşuna basarak kullanıyordum şimdiyse onu algılamıyor yeni klavyeyle.

Son düzenleme:
Bunu açmammı gerek bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    18,8 KB · Görüntüleme: 25
LoL oynuyorum mesela klavye kendi kendine kapanıyor gibi hiçbir tuş çalışmıyor Alt Tab atınca düzeliyor saçma bir şekilde.

Denedim şimdi yaptım da değişen bir şey var mı bilmiyorum gün içinde kullanmaya devam ediyorum klavyeyi bahsettiğiniz Mac ayarını açtım programdan ama tuşlar tersine çalışıyor gibi alt F4 atamıyorum Alt Tab atamıyorum vs. > @ # gibi sembolleri yapamıyorum nasıl düzeltebilirim bunu.

Denedim şimdi yaptım da değişen bir şey var mı bilmiyorum gün içinde kullanmaya devam ediyorum klavyeyi bahsettiğiniz Mac ayarını açtım programdan ama tuşlar tersine çalışıyor gibi alt F4 atamıyorum Alt Tab atamıyorum vs. > @ # gibi sembolleri yapamıyorum nasıl düzeltebilirim bunu.
Mac ayarını kapğalı tutun demek istemiştim aslında. PC'^de kullanıyorsanız Mac kapalı kalabilir.

Ayarı kapadım şu an oyundayım oyun içinde klavye hala kendi kendine gidiyor bir anda hiçbir tuşa basamıyorum oyun içinde skill atamıyorum ama Alt Tab atıp oyuna döndüğümde düzeliyor şu anki tek sorunum bu ne yapabilirim bunun için bilmiyorum çok sinir bozucu oluyor fight ortasında bir anda klavyenin gitmesi ciddi bir sorun yanlışlıkla bir tuşa basıyorumda omu tetikliyor yoksa klavye ile ilgili bir sorun mu bilmiyorum.

Klavyeyle ilgili bütün ayarlar bunlar çeviriye atıp okuyorum hiçbir şey anlıyamıyorum fakat bu ayarlarla ilgili bir şey olabilir mi açmam gereken bir şey var mı içinde.

Bir şey fark ettim right CTRL basınca gidiyor sanırım klavye öyle mi denk geliyor bilmiyorum ama veya bir kısayol mu?

Dosya Ekleri

• Screenshot_5.png
    Screenshot_5.png
    141,5 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı