Ses ve sağlamlık olarak vgn v87. Manyetik isteniyor ise fun60.VGN V87 veya fun 60/pro Max oyun icin alacağım Valorant ve MC oynuyorum. Şu an kullandigim klavyede %60 hangisini onerirsiniz?
%60 a alışıksan fun60 olabilir ama hem daha büyük olsun hem de ses ve hissiyatı daha iyi olsun dersen V87 alınabilir.VGN V87 veya fun 60/pro Max oyun icin alacağım Valorant ve MC oynuyorum. Şu an kullandigim klavyede %60 hangisini onerirsiniz?
Ses ve sağlamlık olarak VGN v87. manyetik isteniyor ise fun60.
%60'a alışıksan FUN60 olabilir ama hem daha büyük olsun hem de ses ve hissiyatı daha iyi olsun dersen V87 alınabilir.
Kalite olarak denmez ama ses ve hissiyat açışından mekanik switchler biraz daha iyi bana göre. Hissiyat olarak tartışılabilir ama şu ana kadar manyetiklerin hissiyatına daha iyi diyen çok görmedim.Hissiyattan kastiginiz switch olarak daha mı iyi.
Eğer çok ciddi oynamıyorsan kendi fikrimce manyetiğe gerek yok, F tuşsuz olmuyor (bence).
Ya hissiyat pek onemli degil benim ici bana oyunda verceegi performans onemli kralKalite olarak denmez ama ses ve hissiyat açışından mekanik switchler biraz daha iyi bana göre. Hissiyat olarak tartışılabilir ama şu ana kadar manyetiklerin hissiyatına daha iyi diyen çok görmedim.
Hocam ben F tusu fazla kullanmiyorum zaten kullansamda %60tan alasigim yani tam olarak şu an bende de bilgi eksikligi oldugunu icin birini almakta kararsizim manyetik şart degil elbette ancak yine de ciddi oynayacagım şimdi sizce V87mi almalıyım?
Ya hissiyat pek onemli degil benim ici bana oyunda verceegi performans onemli kral
O zaman Akko iyidir.
Çok tsekkurler yani kisacasi oyun icin Akko'yu oneriyosun değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.