VGN V87 vs VGN A75 vs AKKO MONSGEEK FUN60

Yani zaten fiyatına göre çok iyi bir model, bu bütçede alacağın fareler de en fazla o seviyede olur ama farklı shape olsun istiyorsan atarım tabii diğer modelleri de.

Bende araştırdım bunu buldum shape olarak da iyi değil mi claw tutuyorum ben tutuş olarak.

Yani hissiyat olarak biraz fark eder red switche göre. İlk başta alışırken biraz garip gelebilir ama bir süre sonra alışıyorsun.
@PunK4RocK hocam almıştı sanırım M1 V5 i yakın zamanda. Kendisi daha iyi bilir diye düşünüyorum.
Hayırlı olsun hocam bu arada size de.
Merhabalar, evet şuan bu klavye ve Scyrox mouse kullanıyorum. Tam benim ekipmanları sormuşsunuz :) Bence fiyatına göre çok üst düzey bi klavye hocam. Akko klavyeleri genel seviyorum. Bu da üzmeyen modellerden biri benim görüşüm. Mouse konusuna ise klavye kadar hakim değilim. Bende v6 modeli var. Darmoshark m3, aj 159 apex ile beraber kullanıyorum. Palm-Fingertip arası bir tutuşum var. Onlarla kıyaslayınca sanki elime daha bi oturuyor. V8 modelinin daha çok clawa uygun olduğunu biliyorum yalnızca. Fakat genel anlamda F/P bir ürün bence.

Merhaba, evet şu an bu klavye ve Scyrox mouse kullanıyorum. Tam benim ekipmanları sormuşsunuz :) bence fiyatına göre çok üst düzey bir klavye hocam. Akko klavyeleri genel seviyorum. Bu da üzmeyen modellerden biri benim görüşüm. Mouse konusuna ise klavye kadar hakim değilim. Bende V6 modeli var. Darmoshark M3, aj 159 Apex ile beraber kullanıyorum. Palm-fingertip arası bir tutuşum var. Onlarla kıyaslayınca sanki elime daha bir oturuyor. V8 modelinin daha çok clawa uygun olduğunu biliyorum yalnızca. Fakat genel anlamda F/P bir ürün bence.

Hocam klavyeden memnun musunuz sesi hissiyatı falan nasıl alınmaya değer mi incelemelerde sesi falan bayağı hoşuma gitti benim.

Hocam klavyeden memnun musunuz sesi hissiyatı falan nasıl alınmaya değer mi incelemelerde sesi falan bayağı hoşuma gitti benim.
Switch sesi videodaki kadar tok değil bence. Biraz daha cılız bir ses ve daha sessiz. Klavyeyi daha çok kasası için tercih edin eğer alacaksanız. En kötü, beğenmediğiniz durumda switchleri vs değiştirirsiniz. Eğer alınır mı derseniz, o fiyata harika bir alüminyum kasa akko klavye

Switch sesi videodaki kadar tok değil bence. Biraz daha cılız bir ses ve daha sessiz. Klavyeyi daha çok kasası için tercih edin eğer alacaksanız. En kötü, beğenmediğiniz durumda switchleri vs değiştirirsiniz. Eğer alınır mı? Derseniz, o fiyata harika bir alüminyum kasa Akko klavye.

Ama sesi iyi midir peki kasası için tercih ediyorum ondan V87 yerine bunu düşündüm kasası yalıtımı daha iyi diye fiyatına değer diye düşünüyorum yani tavsiye ediyorsunuz klavyeyi.

Ama sesi iyi midir peki kasası için tercih ediyorum ondan V87 yerine bunu düşündüm kasası yalıtımı daha iyi diye fiyatına değer diye düşünüyorum yani tavsiye ediyorsunuz klavyeyi.
Yani beklentinize bağlı. Elimde 7-8 e yakın kullanmakta olduğum mekanik klavyem var. Onlarla kıyaslayınca bazı noktalarda çok üstün, bazı noktalarda zayıf kalıyor. Mesela şuan bunu yazarken Aula f75 klavyem ve M1 klavyem önümde. İkisinin de tuşlarına basıyorum. Aula kesinlikle daha tatmin edici ve hoş bir basım hissi veriyor, sesi daha hoş. Ama switchleri boş verip direk klavyelere bakıyorum, M1 inanılmaz premium duruyor. M1 i aldığım gün Akko 5075B ve Ajazz AK820 pro klavyemle kıyasladım, ledleri bu iki klavyenin yanında çok sönük kaldı. Yazılımla vs led ışığını arttırdım, bu sefer VIA kullanamaz oldum. fakat ben led zaten kullanmadığım için sorun etmedim ve yazılımını geri resetledim. Geldiği haliyle kullanıyorum. Ama bütün bu eksiler bu klavye hakkında bende olumsuz bi düşünce yaratmadı çünkü klavyeyi elinize alınca bu fiyata değdi diyebiliyorsunuz. Beklentim üst düzey ses ve basım hissi olsaydı bunu diyemezdim sanırım.

Yani beklentinize bağlı. Elimde 7-8'e yakın kullanmakta olduğum mekanik klavyem var. Onlarla kıyaslayınca bazı noktalarda çok üstün, bazı noktalarda zayıf kalıyor. Mesela şu an bunu yazarken Aula F75 klavyem ve M1 klavyem önümde. İkisinin de tuşlarına basıyorum. Aula kesinlikle daha tatmin edici ve hoş bir basım hissi veriyor, sesi daha hoş. Ama switchleri boş verip direk klavyelere bakıyorum, M1 inanılmaz premium duruyor. M1'i aldığım gün Akko 5075b ve Ajazz AK820 Pro klavyemle kıyasladım, LED'leri bu iki klavyenin yanında çok sönük kaldı. Yazılımla vs LED ışığını arttırdım, bu sefer VIA kullanamaz oldum. Fakat ben LED zaten kullanmadığım için sorun etmedim ve yazılımını geri resetledim. Geldiği haliyle kullanıyorum. Ama bütün bu eksiler bu klavye hakkında bende olumsuz bir düşünce yaratmadı çünkü klavyeyi elinize alınca bu fiyata değdi diyebiliyorsunuz. Beklentim üst düzey ses ve basım hissi olsaydı bunu diyemezdim sanırım.

Çok üst bir beklentim yok benim de aslında ama verdiğim paraya değsin istiyorum LED'ler problem değil zaten aslında Akko B5075b Dracula Castle da düşünmüştüm ama malzeme kalitesi M1 malzeme kalitesi olarak falan daha iyidir diye ona karar verdim ama eğer bu fiyat bandında daha iyisi varsa ona da bakabilirim eğer biliyorsanız switchler sorun olmaz ya beğenmezsem ileride falan değiştiririm diye düşünüyorum.

Çok üst bir beklentim yok benim de aslında ama verdiğim paraya değsin istiyorum LED'ler problem değil zaten aslında Akko B5075b Dracula Castle da düşünmüştüm ama malzeme kalitesi M1 malzeme kalitesi olarak falan daha iyidir diye ona karar verdim ama eğer bu fiyat bandında daha iyisi varsa ona da bakabilirim eğer biliyorsanız switchler sorun olmaz ya beğenmezsem ileride falan değiştiririm diye düşünüyorum.
Neye karar verdiniz hocam?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı