Via_t8b TWRP portlama

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050 i5 12450H 16 GB ram
Merhaba çok değer verdiğim arkadaşımın elinde böyle bir cihaz var ve bunu tekrar hayata döndürmek istiyor. Yani TWRP yüklemek sonrasında ROM atmak gibi ama hiç TWRP ve ROM bulamadık. ROM'u ben yaparım diyor ama TWRP'i yapmak çok zor diyor. Acaba hocalarım siz yapabilir misiniz? (TWRP portlama için)
@Umut Nas.
@364809

X86-64 tabanlı Intel işlemci mevcut cihazda. Başka bir X86-64 tabanlı cihazın TWRP dosyasına sizin cihazın board ve kernel dosyalarını ekleyince genelde tek sefer çalışıyor. Geriye fstab ve prop dosyalarını düzenleyip doğru çalışmasını sağlamak gerekiyor. Yani ARM tabanlı olanlar için böyle umarım X86-64 içinde aynısı geçerlidir.

Yalnız sınavdan sonra bakacağım bu işe hafta sonu sınavlarım mevcut.

X86-64 tabanlı Intel işlemci mevcut cihazda. Başka bir X86-64 tabanlı cihazın TWRP dosyasına sizin cihazın board ve kernel dosyalarını ekleyince genelde tek sefer çalışıyor. Geriye fstab ve prop dosyalarını düzenleyip doğru çalışmasını sağlamak gerekiyor. Yani ARM tabanlı olanlar için böyle umarım X86-64 içinde aynısı geçerlidir.

Yalnız sınavdan sonra bakacağım bu işe hafta sonu sınavlarım mevcut.

Tamam hocam size başarılar. Bir tane daha bir konu açacağım ona da bakabilir misiniz?

@364809 Custom ROM: J7 Prime'a nasıl MIUI ROM portlanır?
Bu hocam.

@Umut Nas

Son düzenleme:
Tamam hocam. Ben yalnız umut nas hocamı etiketledim size bildirim vermek için değil o hocamın da bakmasını istiyorum.

@364809 hocam ne yaptınız?

Son düzenleme:

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-06-19-23-58-16-716_ru.zdevs.zarchiver.jpg
    Screenshot_2023-06-19-23-58-16-716_ru.zdevs.zarchiver.jpg
    18,9 KB · Görüntüleme: 50

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı