Vicdan azabı nasıl yenilir?

Kimse kendi rahatınızı bozacak kadar önemli değil. Tabii ki kendinizden bilerek soğutma gibi daha kibar yolları uygulayabilirdiniz ancak böyle yapmışsınız, yapacak bir şey yok. Şimdi konuşsan tekrardan ümitlenecek, sonra tekrardan bırakacaksın vesaire. Hiç gerek yok. Bırak böyle kalsın.

Kıza yanlış davrandığımı düşünüyorum çünkü direkt olarak reddettim ve onu üzdüm. Bir şans daha verebilirdim.

Kıza özür dile ve sakince ben seni sevmiyorum beni bırak de.

Normalde ben derdimki kıza: Ulan seni sevmiyo'm bir sal la' beni bıktırdın la'. Xd.

Beddualık bir olay yok ortada. Kızın sana uymayan, sevmediğin davranışları varmış ve yol vermişsin. Vicdan azabı çekecek bir şey de yok ortada.

Yani engellediğiniz kız yerinde olsam o takip isteğini asla kabul etmezdim. Bir kere kendimi kullan-at gibi hissederdim. Vicdan konusuna gelecek olursak. Şimdi sevmediğiniz kişinin engelini kaldırınca ne değişecek, anlamıyorum

Ben onunla konuşup içimi rahatlatmak istiyorum. Hislerim beni rahatsız ediyor bu durumda.
Beddualık bir olay yok ortada. Kızın sana uymayan, sevmediğin davranışları varmış ve yol vermişsin. Vicdan azabı çekecek bir şey de yok ortada.
Bir ihtimal, ona şans verseydim belki de böyle olmayacaktı.

Ben onunla konuşup içimi rahatlatmak istiyorum. Hislerim beni rahatsız ediyor bu durumda.

Bir ihtimal, ona şans verseydim belki de böyle olmayacaktı.

Konuşun o zaman? Ara sıra sokakta görüyorum yazmışsın. Gördüğünde yanına git bakalım.

Anlamadım, onu istiyor musun? Yoksa bedduaları tutuyor diye mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…