Vice roleplay sunucusu nasıldır?

Enoalpp

Zeptopat
Eskiden yıllarını freeroam sa-MP'a vermiş biri olarak, vice roleplay isimli sunucunun çok fazla önerildiğini gördüm. Yeniden içimde sa-MP oynama isteği de uyanmadı değil. Bu sunucu nasıldır? Rol ortamı ne durumda? Oynayan var mı?

Hocam rolleri gayet kaliteli fakat para kasmak sizin için biraz zor olabilir daha önceden oynayan bir arkadaşınızla giderseniz hem araç sorununu halleder hem de daha hızlı kasılırsınız birde sunucuya girmeden önce baya baya iyi bir rol bilgisi lazım bende oynuyordum LGS yüzünden bıraktım ileride çok çok iyi bir bilgisayarım olsa da bırakmam o kadar kaliteli rolleri var.

Eskiden yıllarını freeroam sa-MP'a vermiş biri olarak, vice roleplay isimli sunucunun çok fazla önerildiğini gördüm. Yeniden içimde sa-MP oynama isteği de uyanmadı değil. Bu sunucu nasıldır? Rol ortamı ne durumda? Oynayan var mı?
Oynanabilecek sunucu fakat sadece rol odaklı oynamaya başlamanızı öneririm. Aksi takdirde para kasmak dediğimiz olay oldukça zor bir sunucu. Para biriktirmek çok emek vermiştim zamanında.

Rol ve ortamına gelirsem. Her gün rol dönebiliyor hiçbir rol bulamasanız bile sahilin orada olan Bar'da 7-10 kişi bulunuyor. Her türlü rol dönüyor.

Oynanabilecek sunucu fakat sadece rol odaklı oynamaya başlamanızı öneririm. Aksi takdirde para kasmak dediğimiz olay oldukça zor bir sunucu. Para biriktirmek çok emek vermiştim zamanında.

Rol ve ortamına gelirsem. Her gün rol dönebiliyor hiçbir rol bulamasanız bile sahilin orada olan Bar'da 7-10 kişi bulunuyor. Her türlü rol dönüyor.
Para kasma konusunda haklısınız ama yine de bir araç alana kadar kasmak gerekiyor hocam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı