Victor G451 Yorum

  • Konuyu başlatan Nume
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 1.038

Nume

Hectopat
Katılım
30 Ağustos 2014
Mesajlar
29
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar hafta içi bir laptop almayı düşünüyordum. Tam ASUS'un şu modelini almaya karar vermiştim ki Asus X550JK-XO012D Notebook en ucuz asus dizüstü bilgisayar modelleri pcdepo.com da aynı gün kargo kredi kartına taksit imkanı notebook modelleri... . Başka bir forum sitesinde Victor G451 Modelini gördüm. Bu markayı tanımıyorum fakat full HD ekran ki ayrıca IPS Panel olması beni mest etti Asus'a göre 8 GB RAM var bir de. Sizce bu ürün arasında hangisi tercih edilmeli? Tercih sebebi nedir? Teşekkür ederim şimdiden.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Victor modelinde kullanılan ekran kartı DDR3, Asus ta kullanılanı bulamadım. Onu bir araştır.
FHD çözünürlükte panele sahip ancak, içerisindeki ekran kartı ile ne kadar daha FHD çözünürlükte oynayabilecen? Muhtemelen çok değil. IPS ekran çok iyi ama oyuncu laptoplarına pek konulmuyor, hem tepki süresi TN panellere göre uzun olduğu için hemde pahalı olduğu için.
Asus ta 4 GB RAM anakart ile tümleşik oluyor. Victor da 2 slot oluyor.
Laptop almadan önce, Victor un Quadro lu modellerine bakmıştım. Kullanıcı yorumları çok iyiydi. Kötü olan %2-3 civarında.
 
G451 De karar kıldım bakalım mesaj attım n11 den geri dönüş neticesinde satın alıcam. Çok teşekkür ederim inşallah pişman olmam.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı