Victor G701

opsladio

Hectopat
Daha fazla  
Victor Gamer G701 Serisi

arkadaşlar sizce nasıl bu modelin i5 modelini almayı düşünüyorum. önceden monster abra 5 v1.1 olarak satılmış. sizce hata edermıyım almakla ?

Intel® Core™ i5-4200M 2 Çekirdekli 2.5GHz 3MB Ön Bellekli İşlemci
8 GB SODIMM 1600 MHz DDR3
SSD 120GB SATA 2.5" HDD
RAID HDD İstemiyorum
mSATA yok
mSATA yok
2 GB GDDR5 nVIDIA GTX860M Optimus, PhysX, CUDA Ekran Kartı
15.6” (39.62cm) Full HD LED MAT (1920x1080) 16:9 panel
High Definition (HD) Ses ve Creative Sound Blaster Cinema Ses Paketi
8X DVD+/-R/RW/4X +DL Super-Multi Slim Dual Layer Yazıcı
2MPxl HD Kamera
Intel 7260N Dual Band B/G/N Kablosuz Ağ + Bluetooth 4.0
Kaydırma ve Çoklu Hareket Algılama Özellikli Touchpad
9u1 Kart Okuyucu MMC/RSMMC SD/mini SD/SD/SDXC/SDHC
Alttan Aydınlatmalı Q Türkçe Klavye
Çıkarılabilir 8 Hücreli Akıllı Lithium-Ion pil, 76,96WH
FreeDos
17" Sırt ÇantasıSiyah Renk
2 YIL ÜCRETSİZ Kapıdan Kapıya Kargo Hizmeti Dahil

2450 lira nasıl sizce ?
[TBODY] [/TBODY]

Bunun yerine Monster Abra A5 V2.1.1 öneririm. Daha bilindik bir marka ve kasası MSI olduğu için. Kendim de kullanıyorum ve gayet memnunum. MONSTER® ABRA A5 V2.1.1 15.6" - MONSTER NOTEBOOK > ABRA Ayrıca kredi kartı ile alacaksanız vade farklarını incelemenizi öneririm. Çok fazla vade farkı olduğu için Victor G501'den vazgeçip bunu aldım çünkü.

Bunun yerine Monster Abra A5 V2.1.1 öneririm. Daha bilindik bir marka ve kasası MSI olduğu için. Kendim de kullanıyorum ve gayet memnunum. MONSTER® ABRA A5 V2.1.1 15.6" - MONSTER NOTEBOOK > ABRA Ayrıca kredi kartı ile alacaksanız vade farklarını incelemenizi öneririm. Çok fazla vade farkı olduğu için Victor G501'den vazgeçip bunu aldım çünkü.
O model hakkında çok fazla ısı problemi çeken olmuş. Ne yazık ki onun için eledim. Onu bir de herkes beğenmesede kalas gibi görüntüsü hoşuma gitti. Genel olarak olumlu yorum var. Siz o modelden memnun musunuz ? Beğenmediğiniz noktaları var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Isınma sıkıntısını ben çok fazla çekmiyorum. Altında U2 Plus kullanıyorum ve oyun oynarken turbo fanı açık tutuyorum. Klavyesi, ses kalitesi, görünümü çok daha güzel düşündüğünüz modelden. Gidip elden aldığım için iki kasayı da inceleme fırsatım oldu ve kesinlikle bu kasa daha iyi. Isı sıkıntısı hakkında sizin düşündüğünüz kasada da sıkıntı çekenler gördüm, ayrıca soyuluyor diyenler de var. Beğenmediğim noktası şimdilik yok, ileride olacağını da düşünmüyorum.

Isınma sıkıntısını ben çok fazla çekmiyorum. Altında U2 Plus kullanıyorum ve oyun oynarken turbo fanı açık tutuyorum. Klavyesi, ses kalitesi, görünümü çok daha güzel düşündüğünüz modelden. Gidip elden aldığım için iki kasayı da inceleme fırsatım oldu ve kesinlikle bu kasa daha iyi. Isı sıkıntısı hakkında sizin düşündüğünüz kasada da sıkıntı çekenler gördüm, ayrıca soyuluyor diyenler de var. Beğenmediğim noktası şimdilik yok, ileride olacağını da düşünmüyorum.
Peki ekran panel kaliteleri nasıldı ? Renk canlılığı gibi hangisi daha canlı geldi ? Panel olarak ve objektıf olarak hangisi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı