Victor i7 4720HQ ve GTX970M 4.334 TL'ye Alınır Mı ?

yekovski

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar,
www.hementeslimal.com: VICTOR PROGAMER SLIM/Ci7 4720HQ/16GB/1TB/3G VGA GTX970M/15,6"FHD IPS/F.Dos VIC-P5031SA - Bilgisayar bu laptop'u kullanan, gören, bilen var mı acaba? Fiyat olarak fazlasıyla uygun değil mi? Ayrıyetten "2,5kg ağırlık ve 25mm incelikte metal kasada, yeni nesil şık elmas kesim" bana pek inandırıcı gelmedi açıkcası 2,5kg'a bu donanım.

Bir de "Bilgisayarınız kapalı olsa da
USB 3.0 üzerinden elektronik cihazları şarj etme" bunu ilk defa görüyorum, böyle bir şey uzun zamandır var mıydı?

Değişik teknolojiler mevcut :) Hatta Asus ai charger isimli bir program görmüştüm. USB'den şarj etme sıkıntısı olabilen cihazları şarj imkanı tanıyordu ama kendim denemedim. Ayrıca %50 daha hızlı şarj edebildiği söyleniyor, araştırmak lazım.

asususb.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Değişik teknolojiler mevcut :) Hatta Asus ai charger isimli bir program görmüştüm. USB'den şarj etme sıkıntısı olabilen cihazları şarj imkanı tanıyordu ama kendim denemedim. Ayrıca %50 daha hızlı şarj edebildiği söyleniyor, araştırmak lazım.

Eki Görüntüle 49445

vaov?.. Her gün yeni bir şey... Peki ya marka hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu arada pek çok sanal markette satılıyormuş bilgisayar. www.webdenal.com: Victor VIC-P5031SA Laptop

Yeni bilgisayar alacağım için incelemede bulundum Victor hakkında, ürünler güzel gibi gözüksede servis konusunda aşırı sıkıntılar yaşayacağını sana garanti edebilirim. Küçük bir sorunda muhattab bulamayabilirsin 1 hafta içinde 4 kez aradım ve telefona bir kez baktılar onda da firmanız hakkında bilgi ve teknik bir iki sorum olacak dediğimde İLGİLİ İKİ ARKADAŞ şu an müsait değil 20 dakka sonra ararmısınız dedi. İKİ arkadaş bunlar sanırım 5 kişilik bir aile bana kalırsa uzak dur kardeşim...

Victor'un telefonunu kullanıyorum . 2 kere bozuldu pazartesi günü yolladığım telefon tamir edilip her seferinde en geç cuma günü elime ulaştı . Ben garanti konusunda sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum.

Selamlar,
www.hementeslimal.com: VICTOR PROGAMER SLIM/Ci7 4720HQ/16GB/1TB/3G VGA GTX970M/15,6"FHD IPS/F.Dos VIC-P5031SA - Bilgisayar bu laptop'u kullanan, gören, bilen var mı acaba? Fiyat olarak fazlasıyla uygun değil mi? Ayrıyetten "2,5kg ağırlık ve 25mm incelikte metal kasada, yeni nesil şık elmas kesim" bana pek inandırıcı gelmedi açıkcası 2,5kg'a bu donanım.

Bir de "Bilgisayarınız kapalı olsa da
USB 3.0 üzerinden elektronik cihazları şarj etme" bunu ilk defa görüyorum, böyle bir şey uzun zamandır var mıydı?
MSI ya da Monste'a yönel derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence garanti konusunda sıkıntı çıksa pek çok yerde dile getirilirdi fakat almadığım için bilemem ama tam bir f/p ürünü bence.

Kendi sitesinde daha uyun fiyatlı. http://www.victor.com.tr/Configurator.aspx Victor genellikle F/P ürünleri üretiyor. O sarj olayını daha önce duymuştum, yeni değil. 3800 TL'ye GTX 970M gerçekten iyi fiyat ama kalite konusunda nasıldır bilemem.

Selamlar,
Sonradan fark ettim. Kendi sistesinde 17,3" i7 4720HQ 970M laptop 4.100 lira.
Bu arada, Monster'da aynı ürünün 16 GB ram versiyonlusu www.monsternotebook.com.tr: MONSTER® TULPAR T7 V3.1.1 17.3" - MONSTER NOTEBOOK > TULPAR 4300 lira. Victor'a da ekstra 8gb ram ekleyince fiyat aynı oluyor. Technopat'ın videolarında geçen Clevo kasayı kullanıyor iki markada. 2 ürün de tahminimce kasadan tutun da her şeyi tamamen aynı. İkisi arasında neye göre tercih yapılabilir, bilmiyorum.

MSI ya da Monste'a yönel derim.

Monster'da aynı ürün aynı fiyat. Bunu söyleme nedeninizi öğrenebilir miyim? MSİ'in 17" 970M'li laptopuna rastlamadım açıkçası.

Eğer çok fazla mobil olarak kullanılmayacaksa o fiyata çok iyi masaüstü sistem toplanır.

Teşekkür ederim mesajınız için. Aynı fikirleri paylaşıyoruz. Hatta aynı performansı masaüstünde 4.300 lira yerine 3.000 liraya monitör hariç toplayabiliriz.

Dipnot olarak geçilmedilir ki; iki ürün için de tamamen aynı dememe rağmen, ilk attığım linkte 2,5 kg gözüküyor ürün. Victor'un sitesinde ağırlık belirtilmemiş. Monster'da 3,2kg olarak geçiyor. Ve kullanıcıların bu modelde en çok şikayet ettiği şey panel olmuş. Hatta yabancı sitelerde bu modele uygun 100-200$ arası panel tavsiyeleri çokça var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videoda da ( 7.28 ) Paneli görüyorsunuz.

Bir de bu ürünü alacak olanlar, ekstra ses sistemi ve ekstra klavye ile kullanmayı göze almalı diye de belirtilmiş.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı