Victor Laptoplar neden ucuz ?

trauma

Kilopat
Arkadaşlar victor markası bilgisaylarını nasıl bukadar ucuza satabiliyor. Beni bir bilgisayar almak istiyorum asus x550jk modelini almadı düşünyodum. AmaVictor laptopları daha üstün özellikleri aynı fiyatta sunuyor. Bir hile hurda var mıdır? Asus mu alsam victorun g502 modein im alsam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir laptop sadece içindeki işlemci ve ekran kartından ibaret değildir . Alırsın performansı güzeldir ama pazar poşetine dokunuyor hissi verir sana .

İlk olarak Victor laptoplar pek ucuz değil. Örneğin i5-4210m işlemci ve GTX850M ekran kartı bulunan Victor G451 modelinin 2053 TL fiyatı var. RAM, SSD, HDD ve işlemcide yapacağınız değişiklere göre fiyat artabilir. İkinci olarak arkadaşlar bir ürün çok ucuz olsa bile kullanmadan, tecrübe etmeden hemen kalitesiz etiketini yapıştırmayın.

İlk olarak Victor laptoplar pek ucuz değil. Örneğin i5-4210m işlemci ve GTX850M ekran kartı bulunan Victor G451 modelinin 2053 TL fiyatı var. RAM, SSD, HDD ve işlemcide yapacağınız değişiklere göre fiyat artabilir. İkinci olarak arkadaşlar bir ürün çok ucuz olsa bile kullanmadan, tecrübe etmeden hemen kalitesiz etiketini yapıştırmayın.
Acer VN7-791G-57BP Notebook Fiyatı ve Özellikleri - Gold.com.tr
LENOVO Z5070 CORE İ7 4510U 2.0GHZ-8GB-1TBSSHDD-15.6''-4GB -W8.1 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar
Konu ile alakasız ama bu iki bilgisayarın GTA V performansı nasıl olur bir bilginiz var mı?

Bu ikisi arasında Acer. Acer'daki ekran kartı GTX860M çok daha iyi. GTX 860M ile GTA 5'i full hd çözünürlükte high ayarlarda oynayabilirsin. Piyasayı iyi araştır, 2700 TL'ye daha iyisini bulabilirsin.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı