Victor Nasıldır ?

Grkmzdmr

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yaklaşık 1 2 aydır laptop için araştırma yapıyorum. Eski laptopum bozuldu ve yenisini alıcam. Babam da 3600 TL sınır verdi. Eskiden Monster tulpar T7 V2.1.3'ü düşünüyordum fakat bazı arkadaşlarım beni Victor P503e yönelttiler.

Victor Gamer p503 Serisi

Özellikler:
  • Intel Core i7 4700MQ 2.4 Turbo 3.4 GHz 6 MB Quad Core
  • 8 GB SODIMM 1600 MHz DDR3
  • 6 GB GDDR5 nVIDIA GTX970M 192Bit Optimus, PhysX, CUDA Ekran Kartı
Sizce nasıl? Yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada isteğim BF4 GtaV Crysis 3 gibi oyunları ultrada kaldırması..

Son düzenleyen: Moderatör:
Garanti konusunda sıkıntınızın olacağını düşünmüyorum. Ama kasa kalitesi ne durumdadır, kullanmadığım için bilemeyeceğim.

Not: Yetkililer başka forumun adını kullanmak yasak ise kaldırabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Victor ve Monster gibi markaların en büyük sorunu sürücü ve BIOS. Her iki firmada da ürünlere BIOS güncellemesi yapmak için bin takla atmanız gerekiyor. Casper'da neler olmuştu hatırlatayım: BIOS güncellemesi olmadığından dolayı birçok kullanıcı Windows 8 yükleyememişti.

Açıkçası ben bu tür laptoplara tereddütle bakıyorum sonuçta elden verebilecek bir mağazaları yok ve internetten satış yapıyor bu kadar para verip üstelik daha öncede görmediğim bir makineyi almak istemezdim birde garanti konusnda tedirginim.Ben olsam msı yada asusun üst laptoplarından birini alırdım.Asusun msi ın felan bu tür sıkıntıları olmuyor.

istanbulda oturanlar kadıköyden monsteri elden alabilirler , ayrıca çok ilgileniyorlar. victoru bilmem araştırıyorum bende p503 modelini uygun bulursam alıcam

Dizüstünün bileşenleri dışında; BIOS güncelleme kolaylığı, kasa kalitesi, klavye/hoparlör ve en önemlisi teknik servis gibi detaylarda önemlidir. GTX970M'li bir dizüstünün fiyatı ucuz diye iki gün sonra kasası dağılmaya başlarsa, verilen paraya yazık olur.

Bu yüzden önerim GE60 yada GS60 serisi. En azından oyuncu klavyesi ve çok sağlam bir kasa ile geliyor. BIOS güncellenmelerinin arkasında da MSI var.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı