M MarescaGG Kilopat Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 12 26 Ekim 2022 #1 RAM 16 gb Ekran kartı 2070 rog strix Anakart asus prime b450m-a İşlemci amd ryzen 5 2600 Herkese merhaba. Victoria 3 oyununu açarken böyle bir sorunla karşılaştım. Her şeyim güncel ve sadece bu oyunu açarken bu hatayı veriyor. Paradox'un diğer oyunu EU4'te falan böyle bir sorun yok. Yardımcı olursanız sevinirim... Dosya Ekleri v3 hata.jpg 72 KB · Görüntüleme: 168
Herkese merhaba. Victoria 3 oyununu açarken böyle bir sorunla karşılaştım. Her şeyim güncel ve sadece bu oyunu açarken bu hatayı veriyor. Paradox'un diğer oyunu EU4'te falan böyle bir sorun yok. Yardımcı olursanız sevinirim...
A Ascendency Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 3.483 Makaleler 3 Çözümler 24 26 Ekim 2022 #2 Standart yanıt, oyun dosyalarını doğrulayabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS M MarescaGG Kilopat Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 12 26 Ekim 2022 #3 Ascendency dedi: Standart yanıt, oyun dosyalarını doğrulayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Doğruladım , ne olur ne olmaz silip bir daha yükledim ama sonuç değişmedi Artı 0 Eksi
Ascendency dedi: Standart yanıt, oyun dosyalarını doğrulayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Doğruladım , ne olur ne olmaz silip bir daha yükledim ama sonuç değişmedi
A Ascendency Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 3.483 Makaleler 3 Çözümler 24 26 Ekim 2022 #4 Sorun sizinle alakalı değil gibi duruyor. Oyun yeni çıktığı için böyle şeyler olabilir. Çözüm sunamıyorum. Artı 0 Eksi
Sorun sizinle alakalı değil gibi duruyor. Oyun yeni çıktığı için böyle şeyler olabilir. Çözüm sunamıyorum.
KS KS M MarescaGG Kilopat Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 12 26 Ekim 2022 #5 Ascendency dedi: Sorun sizinle alakalı değil gibi duruyor. Oyun yeni çıktığı için böyle şeyler olabilir. Çözüm sunamıyoruT Genişletmek için tıkla... Olsun yine de teşekkür ederim Artı 0 Eksi
Ascendency dedi: Sorun sizinle alakalı değil gibi duruyor. Oyun yeni çıktığı için böyle şeyler olabilir. Çözüm sunamıyoruT Genişletmek için tıkla... Olsun yine de teşekkür ederim