Victus 15 iIşlemcinin üstündeki siyahlık nedir?

msngur

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar işlemcinin macunlarını değiştirmek için içini açtım bugün. Termal Grizzly Kronoout sürdüm. İşlemciyi temizledikten sonra yanında ve üzerinde siyahlık vardı performansa bir etkisi yok. Herhangi bir sıkıntı oluşturur mu? 4-5 gün 100 derecede oyun oynadım ondan dolayı mı olmuş olabilir? Vitcus 15 i5 13 420 RTX 4050.

1732649938387.png

Arkadaşlar işlemcinin macunlarını değiştirmek için içini açtım bugün. Termal grizzly kronoout sürdüm. İşlemciyi temizledikten sonra yanında ve üzerinde siyahlık vardı performansa bir etkisi yok. Herhangi bir sıkıntı oluşturur mu? 4-5 gün 100 derecede oyun oynadım ondan dolayı mı olmuş olabilir? Vitcus 15 i5 13 420 RTX 4050.

Eki Görüntüle 2361095

Bilgisayarın uzun süre yüksek sıcaklıkta çalışmış erken fark edip değiştirmişsin bir şey olmaz performansa falan da etki etmez zaten biraz daha değiştirmeseydin işlemcin çöp olabilirdi.

Üzerindeki sizin parmağınızın yansıması değil mi?
Yok değil.
Bilgisayarın uzun süre yüksek sıcaklıkta çalışmış erken fark edip değiştirmişsin bir şey olmaz performansa falan da etki etmez zaten biraz daha değiştirmeseydin işlemcin çöp olabilirdi.
Ömrü kısalmamıştır değil mi
Yanık izi gibi duruyor. Onu soruyor herhalde.

Yok değil.

Ömrü kısalmamıştır değil mi
Bilgisayarcı değiştirmiş sıvı teması vardı. Servis yerine tamirciye gönderdim tanııdığa. O da bol nol sıkmış kenarlarına akmış falan işlevini yapmıyodu termal macun. 1 2 gün oynadım hatta ondan sonra işlemci gücünü kısıtladım 90 dereceye indirdim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı