Victus 16 4060 vs Acer Nitro 5 4060

Bütçe
35000

Rewee

Hectopat
Daha fazla  
Ben victus tercih ederdim amd daha uzun pil ömrü sunuyor, daha serin çalışıyor ve daha güncel bir işlemci. Victus soğutma olarak da daha başarılı

Acer ekran olarak çok daha iyi

Bence ekran önemliyse acer, performans önemliyse victus

Ben Victus tercih ederdim AMD daha uzun pil ömrü sunuyor, daha serin çalışıyor ve daha güncel bir işlemci. Victus soğutma olarak da daha başarılı.

Acer ekran olarak çok daha iyi.

Bence ekran önemliyse Acer, performans önemliyse Victus.

Bencede katılıyorum şu an HP Victus 16 kullanmaktayım öneririm.

Oyun ve normal kullanım için üniversiteye gideceğim beni uzun süre götürsün istiyorum.

Ekranından memnun musun?

Tasarım ile ilgilenmiyorsan ekranı bazen %100 sRGB gelmeye biliyor ben 1 hafta oldu alalı şansıma %100 sRGB geldi ısınma yönünden çoğu laptopa göre iyi ısınma sorunu yok genel olarak memnunum tavsiye ederim.

Tasarım ile ilgilenmiyorsan ekranı bazen %100 sRGB gelmeye biliyor ben 1 hafta oldu alalı şansıma %100 sRGB geldi ısınma yönünden çoğu laptopa göre iyi ısınma sorunu yok genel olarak memnunum tavsiye ederim.

Tasarım ile ilgilenmiyorum dediğim gibi genel olarak oyun oynamak için dizi film izlemek için kullanacağım

İşlemci olarak oyun konusunda Acer'in ki mi daha iyi yoksa Victus'un mu?

Tasarım ile ilgilenmiyorum dediğim gibi genel olarak oyun oynamak için dizi film izlemek için kullanacağım.

İşlemci olarak oyun konusunda Acer'in ki mi daha iyi yoksa Victus'un mu?

İşlemci olarak Acer olan daha iyi gibi ama Victus 16'yı tercih ederim oda arkadaşım da var aynısından tercih etmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı