Victus 16 alınır mı?

Veli0000

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Victus 16
Ryzen 7 7840HS, RTX 4060, DDR5 16GB 5600Mhz, 1TB 7000mb-6000mb
Yeni laptop alacağım, Victus'un bu modeli tam F/P ürünü gibi geldi. Bütçe maksimum bu kadar, daha da üstüne çıkamam. Ekran vs sıkıntılı diyorlar bir tek, onun dışında Victus'dan olumsuz yorum almadım. Sizce bu fiyata değer mi ya da Victus'u olan biri tavsiye eder mi? Adan Z ye tüm iyi veya kötü yorumlarınızı yapmanızı rica ediyorum.
Teşekkür ederim.

Yeni laptop alacağım, Victus'un bu modeli tam F/P ürünü gibi geldi. Bütçe maksimum bu kadar, daha da üstüne çıkamam. Ekran vs sıkıntılı diyorlar bir tek, onun dışında Victus'dan olumsuz yorum almadım. Sizce bu fiyata değer mi ya da Victus'u olan biri tavsiye eder mi? Adan Z ye tüm iyi veya kötü yorumlarınızı yapmanızı rica ediyorum.
Teşekkür ederim.

Aynısını kullanıyorum 512 GB SSD benimki sadece hiçbir sorun yok F/P ürün evet ekran sıkıntılı derken ekran bir anda pavyon rengine döndüğü yok %100 sRGB yok diye ekran sadece kaliteli değil azıcık sarılık VAE bu modelde deniyor ekranı oynatmadığım sürece sarılık çıkmıyor yani baskı olmadığı sürece alabilirsiniz FPS sorunu yaşamadım tek kötü sorunu masada değil de dizde kullanınca alttan aldığı için havayı sıcaklık artıyor bu yüzden bundan başka sorun görmedim.

Teşekkür ederim.

Özelliklerine baktım güzel gözüküyor fiyatına göre iyi gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı