Veli0000
Centipat
Daha fazla  

- Sistem Özellikleri
- Victus 16 
 Ryzen 7 7840HS, RTX 4060, DDR5 16GB 5600Mhz, 1TB 7000mb-6000mb
Limitli cihaz asla önermem.
Hocam Excalibur G870 aldım 1 hafta 10 gün kadar oldu neredeyse, bugün iade ettim laptopu. Victus'la aynı donanımlara sahipdi bir tek işlemcisi farklıydı. i7 12650H vardı ve sınır yoktu. Bu nedenle işlemci ve çekirdekleri çok fazla ısınıyordu(97-100), ekran kartına tam yük veremiyordu. Araştırdım Excalibur da olan bir problemmiş sadece, diğer markalarda böyle bir sorunla karşılaşmadım. Tam tersine şu an bu cihazı ben limitli olduğu için tercih ettim. Yine de cevabınız için teşekkür ederim.
Limit yok dediğin Nitro 5'in soğutması kötü, ayrıca Victus 16 gibi limite düşürsen de Victus 16'dan da daha sıcak çalışıyor bilgisayar. Intel işlemci de yüksek watt çekip ısındığı gibi performansı da düşürüyor, bu sefer de yazılımla limiti ayarlamak zorunda kalıyorsun övdüğün bilgisayara bak. Hadi ekran översin anlarız 100sRGB diye.
Nitro 5 tabii ki 4060'lı ve i7 12.nesil ve de 165 Hz ekran 3ms.
Evet işlemci için 65 wattı geçmiyor bende var pişmanım.
https://app.hb.biz/RYwOd4E8rQJz ezer geçer limit dolu berbat işlemcisini Victus'un.
Ve 140 watt ekran kartı var ekranı da daha iyi.
i7 12xxxh işlemcilerde undervolt işlemi yapılıp sıcaklık düşürülemiyor, o yüzden bende çok tercih etmek istemiyorum hocam ayrıca 4060 laptoplarda watt değeri çok fark etmiyor etse etse 1-3 FPS kadar. Intel işlemciler şu anlık bakmıyorum sebebini de açıkladım limitli bir cihaz olsun az ısınsın benim için daha iyi. Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Aynısını kullanıyorum 512 GB SSD benimki sadece hiçbir sorun yok F/P ürün evet ekran sıkıntılı derken ekran bir anda pavyon rengine döndüğü yok %100 sRGB yok diye ekran sadece kaliteli değil azıcık sarılık VAE bu modelde deniyor ekranı oynatmadığım sürece sarılık çıkmıyor yani baskı olmadığı sürece alabilirsiniz FPS sorunu yaşamadım tek kötü sorunu masada değil de dizde kullanınca alttan aldığı için havayı sıcaklık artıyor bu yüzden bundan başka sorun görmedim.
Dizimde kullanacağımı düşünmüyorum hocam ve baskı derken neyi kastettiniz onu anlayamadım.

Son düzenleme: