Victus 16 alınır mı?

Tabii canım i5'in skorunu 20 bin göstərən adamamı inanacağım? Komik olma 90 watt 14.nesillerde en son konuşmaya çekiniyordun hatırlatırım.

Çeken cihaz ısınır sizin gibiler anlamaz.
Çeken cihaz ısınır da soğutması kötü olduktan sonra anlamı yok çekmesinin.
Acer predator helios neo 16 aldım 4070 ekran kartı ve 13700hx işlemcisi vardı , işlemci 90-100 watt çekmeye başladığında işlemci sıcaklığı 100 dereceye dayanıyor ve bu işlemcinin sınırı 157 watt. Eğer 157 watt çekerse neler yaşanır tahmin edemiyorum. Üstelik sıvı metal soğutmalı bu cihaz. Fakat hiçbir zaman 157 watt çekmedi sanırım bu laptopta da limit var ama yeterli değil. Üstelik biostan undervolt yapılamıyor acer kilitlemiş izin vermiyor. O yüzden bana kalırsa 80000 lira ve üstü bir laptop almıyorsanız limitsiz almayın çünkü 80000 liranın altındakilerin soğutması limitsiz işlemciyi kaldırabilecek kadar başarılı değil.

Son düzenleme:
Acer predator helios neo 16 aldım 4070 ekran kartı ve 13700hx işlemcisi vardı , işlemci 90-100 watt çekmeye başladığında işlemci sıcaklığı 100 dereceye dayanıyor ve bu işlemcinin sınırı 157 watt. Eğer 157 watt çekerse neler yaşanır tahmin edemiyorum. Üstelik sıvı metal soğutmalı bu cihaz. Fakat hiçbir zaman 157 watt çekmedi sanırım bu laptopta da limit var ama yeterli değil. Üstelik biostan undervolt yapılamıyor acer kilitlemiş izin vermiyor. O yüzden bana kalırsa 80000 lira ve üstü bir laptop almıyorsanız limitsiz almayın çünkü 80000 liranın altındakilerin soğutması limitsiz işlemciyi kaldırabilecek kadar başarılı değil.
Cihaz hakkında ne düşünüyorsunuz peki? MSI vector 16hx alacaktım ancak karar verdikten 2 gün sonra fiyatları 85 bandına çıktı. Acer preadator helios neo 16 denk geldim ve öneriler geldi almalı mıyım? Başka öneriniz var mı bütçe 55-60k 6 9 taksitli olursa 70 e kadar çıkabilirim

Memnun musunuz varsa sıkıntıları neler bilmek isterim hocam. Soğutması nasıl

Cihaz hakkında ne düşünüyorsunuz peki? MSI vector 16hx alacaktım ancak karar verdikten 2 gün sonra fiyatları 85 bandına çıktı. Acer preadator helios neo 16 denk geldim ve öneriler geldi almalı mıyım? Başka öneriniz var mı bütçe 55-60k 6 9 taksitli olursa 70 e kadar çıkabilirim

Isınmadan dolayı iade sürecine başladım, bir sorun çıkmazsa iade edeceğim. Sıvı metal soğutma olmasına rağmen neden bu kadar ısındı anlamıyorum. Acaba sıvı metali düzgün uygulayamadılar mı? Isınmaması için işlemciyi 50-55 watt arasına sabitlemek lazım.
Önceki mesajımda belirttiğim gibi işlemci 90 watt ve üzerinde çekince 95-100 dereceleri görüyor ancak 100 wattan fazla çekmedi.
Sanırım işlemci 100 dereceyi görünce kendini sınırlandırdı ya da cihazda limit var fakat yeterli bir limit değil. Üstelik bu sıcaklıkları turbo mod açık olmasına rağmen görüyor. Ancak turbo modda kullanılmaz bence fanlar 6000 rpm üzerine çıkıyor ve sesten yanında duramıyorsun cihazın. Adaptörü çok ağır ve 330 watt ancak 330 watt'a gerek yok bence. İntel i9 işlemci ve 4090 ekran kartı olsa gerek olur belki ama i7 ve 4070 için gerek yok.

Soğutma olayı belki sadece bende sıkıntılıdır belki sıvı metali düzgün uygulanamamıştır. Başkalarında sorun olmayabilir. İade süreci sorunsuz geçerse victus almayı planlıyorum şimdilik. İşlemcinin limitsiz olması (ya da limitli olsa bile yeterli bir limite sahip olmaması) eğer cihazın soğutması yeterli değilse iyi bir şey değilmiş onu öğrendim bu laptoptan.

Son düzenleme:
Sıvı metal macunla gelen cihaz 97 derecede çalıştığı için mi çeken cihaz ısınır :D?

95 derece altı çalışan 13.nesil üstü bir cihaz gösterir misin ailenware bile thermal kısmaya gidiyor neredeyse.

Acer Predator Helios Neo 16 aldım 4070 ekran kartı ve 13700HX işlemcisi vardı, işlemci 90-100 watt çekmeye başladığında işlemci sıcaklığı 100 dereceye dayanıyor ve bu işlemcinin sınırı 157 watt. Eğer 157 watt çekerse neler yaşanır tahmin edemiyorum. Üstelik sıvı metal soğutmalı bu cihaz. Fakat hiçbir zaman 157 watt çekmedi sanırım bu laptopta da limit var ama yeterli değil. Üstelik BIOS'tan undervolt yapılamıyor Acer kilitlemiş izin vermiyor. O yüzden bana kalırsa 80000 lira ve üstü bir laptop almıyorsanız limitsiz almayın çünkü 80000 liranın altındakilerin soğutması limitsiz işlemciyi kaldırabilecek kadar başarılı değil.

94-95 derece altı çalışan 13.nesil üstü cihaz göster kabul ederim.

Son düzenleme:

Isınmadan dolayı iade sürecine başladım, bir sorun çıkmazsa iade edeceğim. Sıvı metal soğutma olmasına rağmen neden bu kadar ısındı anlamıyorum. Acaba sıvı metali düzgün uygulayamadılar mı? Isınmaması için işlemciyi 50-55 watt arasına sabitlemek lazım önceki mesajımda belirttiğim gibi işlemci 90 watt ve üzerinde çekince 95-100 dereceleri görüyor. Adaptörü çok ağır ve 330 watt ancak 330 watta gerek yok bence. İntel i9 işlemci ve 4090 ekran kartı olsa gerek olur belki ama i7 ve 4070 için gerek yok. Soğutma olayı belki sadece bende sıkıntılıdır belki sıvı metali düzgün uygulanamamıştır. Başkalarında sorun olmayabilir.
95 derece altı çalışan 13.nesil üstü bir cihaz gösterir misin ailenware bile thermal kısmaya gidiyor neredeyse.

94-95 derece altı çalışan 13.nesil üstü cihaz göster kabul ederim.
Limitli dediğin victuslar.

Victus'un soğutması yeterli değil o limiti bir kaldır neler neler oluyor gör 45 watt çekerken 90 derece oluyor cihaz limitli olmasına rağmen.

Isınmadan dolayı iade sürecine başladım, bir sorun çıkmazsa iade edeceğim. Sıvı metal soğutma olmasına rağmen neden bu kadar ısındı anlamıyorum. Acaba sıvı metali düzgün uygulayamadılar mı? Isınmaması için işlemciyi 50-55 watt arasına sabitlemek lazım önceki mesajımda belirttiğim gibi işlemci 90 watt ve üzerinde çekince 95-100 dereceleri görüyor. Adaptörü çok ağır ve 330 watt ancak 330 watta gerek yok bence. Intel i9 işlemci ve 4090 ekran kartı olsa gerek olur belki ama i7 ve 4070 için gerek yok. Soğutma olayı belki sadece bende sıkıntılıdır belki sıvı metali düzgün uygulanamamıştır. Başkalarında sorun olmayabilir.

Limitli dediğin Victus'lar.

😂 O limit dolu hurda mı?

Jokey atından inip eşeğe binmeye çok meraklıysanız size kalmış.

Victus'larda o kadar limite rağmen 90'lara çıkıyor.

Komik geliyor bu kadar limit dolu hurdayı savunmanız ne yalan söyleyeyim.

Bataryası büyük dendi 3 saati zor çıkartıyorum şu an.

Çok meraklı iseniz buyurun.

Dosya Ekleri

• downloadfile-7.png
    downloadfile-7.png
    77 KB · Görüntüleme: 35
Victus'un soğutması yeterli değil o limiti bir kaldır neler neler oluyor gör 45 watt çekerken 90 derece oluyor cihaz limitli olmasına rağmen.

😂 O limit dolu hurda mı?

Jokey atından inip eşeğe binmeye çok meraklıysanız size kalmış.

Victus'larda o kadar limite rağmen 90'lara çıkıyor.

Komik geliyor bu kadar limit dolu hurdayı savunmanız ne yalan söyleyeyim.

Bataryası büyük dendi 3 saati zor çıkartıyorum şu an.

Çok meraklı iseniz buyurun.
Sizinkinin modelini ve donanımını söyler misiniz ve siz hangi laptobu önerirsiniz 50-60k arası(daha düşük fiyat da olabilir).

Sizinkinin modelini ve donanımını söyler misiniz ve siz hangi laptobu önerirsiniz 50-60k arası(daha düşük fiyat da olabilir).

Acer Predator kullanan adam 100 dereceye çıktığını söylüyor sen kullanmadığın modeli öve öve bitiremiyorsun. Sıvı metal ile gelen model 97-100 dereceye kadar çıkıyor sen normal diyorsun resmen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Acer Predator kullanan adam 100 dereceye çıktığını söylüyor sen kullanmadığın modeli öve öve bitiremiyorsun. Sıvı metal ile gelen model 97-100 dereceye kadar çıkıyor sen normal diyorsun resmen.

Ya hu 95 derece altı çalışan bir cihaz göstərsəne 13.nesilden sonra limitsiz.

165 Hz panele bile sorunlu diyen adam mı diyor bunu bana?

Sizinkinin modelini ve donanımını söyler misiniz ve siz hangi laptopu önerirsiniz 50-60k arası(daha düşük fiyat da olabilir).

2023 Victus 16 R5 7640HS güya 65 watt yeterliymiş R5'lere ve yenilenmiş 3050 6 GB.

Attığım ekran görüntüsünü hatırlarsın belki bir yerden.
Hele ki i7 13.nesilden sonra ısınmadan çalışabilen düzgün bir cihaz kalmadı neredeyse 90 derece üstü hep 92'nin altına çalışabilen cihaz yok sıvı nitrojen lazım sanırsam soğutmak için i5'ler hadi gene soğutulabilir ama i7'den sonrası Allah'u ekber dağları.

Sizinkinin modelini ve donanımını söyler misiniz ve siz hangi laptopu önerirsiniz 50-60k arası(daha düşük fiyat da olabilir).

Piyasayı yoklayın belki çok düşük bir ihtimal lotoyu tutturmak kadar Vector 70 bine falan bulursunuz swordlar var ama nasıldır bilemem kullananlara baktığımda iyi demişler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı