Victus 16 alınır mı?

Limitli cihaz asla önermem.

Hocam Excalibur G870 aldım 1 hafta 10 gün kadar oldu neredeyse, bugün iade ettim laptopu. Victus'la aynı donanımlara sahipdi bir tek işlemcisi farklıydı. i7 12650H vardı ve sınır yoktu. Bu nedenle işlemci ve çekirdekleri çok fazla ısınıyordu(97-100), ekran kartına tam yük veremiyordu. Araştırdım Excalibur da olan bir problemmiş sadece, diğer markalarda böyle bir sorunla karşılaşmadım. Tam tersine şu an bu cihazı ben limitli olduğu için tercih ettim. Yine de cevabınız için teşekkür ederim.

i7 12xxxh işlemcilerde undervolt işlemi yapılıp sıcaklık düşürülemiyor, o yüzden bende çok tercih etmek istemiyorum hocam ayrıca 4060 laptoplarda watt değeri çok fark etmiyor etse etse 1-3 FPS kadar. Intel işlemciler şu anlık bakmıyorum sebebini de açıkladım limitli bir cihaz olsun az ısınsın benim için daha iyi. Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Dizimde kullanacağımı düşünmüyorum hocam ve baskı derken neyi kastettiniz onu anlayamadım.

Son düzenleme:

Yapma ya? 2 tane bakır borulu cihaz limitlense bile güzel soğutmaya sahip Nitro 5'ten daha mı serin çalışacak? Komik.

Nitro 5'in soğutması kötü demesinden belli Intel her türlü ısınır engellenemez AMD o kadar ısınmamasına rağmen 60-65 watt limit koymuşlar savunmaya çalıştığınız cihaz bu kadar kötü.

Victus 16 limit cart curt muhabbeti yapanları direk geçin ben kullanıyorum 4070'li 2023 modelini yağ gibi akıyor buz gibi soğuk bir cihaz şu an piyasada F/P olarak alabileceğiniz en iyi cihazdır.

Kendi cihazın diye savunuyorsun haberin yok.

Yapma ya? 2 tane bakır borulu cihaz limitlense bile güzel soğutmaya sahip Nitro 5'ten daha mı serin çalışacak? Komik.
Cihaz TV izle. İncelenmesini yapıyor ısı değerlere bak komikse orada da gül.

Nitro 5'in soğutması kötü demesinden belli Intel her türlü ısınır engellenemez AMD o kadar ısınmamasına rağmen 60-65 watt limit koymuşlar savunmaya çalıştığınız cihaz bu kadar kötü.
Nitro 16'da soğutmada o kadar da iyi değil ki. Sıvı metal olup AMD işlemcisi olmasına rağmen rahatlıkla 85 derecelere çıkıyor. Ya sıvı metal olmasa ayıbı öyle gizlemiş. Nitro 16'da Intel deneyemedi bir tarafı yemedi herhalde

Son düzenleme:
Kendi gözümle i7 12 işlemcinin 97-100 derecelerde performans düşürdüğünü gördüm ve Victus'la hemen hemen aynı FPS'leri alıyor. Sınırdan dolayı da cihaz daha da soğuk çalışıyor. 85 derece dediğiniz işlemci bir laptop a göre i7 12 ile kıyaslarsak gayet normal bir değer. Markaları kötülemek ya da savunmak gibi bir amacım yok ama Nitro'yu bu kadar yukarıda tutup Victus'a çöp demenizi anlayamadım hocam hemen hemen aynı cihazlar.

Biri sıvı metal diğer termal macun. Sıvı metal olursa zaten kafadan 10-15 derece düşür. Termal macun olup limitli denen laptop aynı FPS değeri alıyor ve daha soğuk. Diğeri limitsiz deyip sıvı metal olmasına rağmen ve de aynı FPS değeri almasına rağmen sıcak çalışıyor. Ayrıca Cihaz TV Nitro 5'de yazılımla Victus 16'ın Intel ile aynı değere limitledi ve Nitro 5 daha sıcak çalışıyordu.

Baskı derken ekranı kaldırırken verdiğimiz güçte ekran sarılaşıyor bırakınca eskiye dönüyor sarılaşıyor derken yanlardan az sarılık geliyor.

Cihaz TV sponsorlu her dediğine inanmayın şu adamın anca sizin gibiler inanır zaten.

Intel işlemci her cihazda olur bu Victus berbat bir cihaz Nitro daha kaliteli Nitro hakkıyla ısınır iken Victus 90 dereceleri buluyor o kadar limite rağmen gidin Recep Baltaş'ın incelemesini izleyin.

Limit diye diye beyni yakmışsın, her modelde bulunan limit aynı mı oluyor o nasıl mantık ? O zaman yeni çıkan 14700HX model Victuslar alınmasın? Millete fanboy diye diye kendi Acer fanboyluğunu gizlemene gerek yok.

Cihaz TV'ye de laf atmışsın. Adamın sporsor olup olmaması önemli değil. Piyasada bulunan güncel tüm Victusları canlı yayında teker teker test ediyor. Limit limit diye zırvalamama gerek yok yani.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynen kanzi ya çok iyi soğutması var Nitroların.

Son düzenleme:

Tabii canım i5'in skorunu 20 bin göstərən adamamı inanacağım? Komik olma 90 watt 14.nesillerde en son konuşmaya çekiniyordun hatırlatırım.

Çeken cihaz ısınır sizin gibiler anlamaz.

Tabii canım i5'in skorunu 20 bin göstərən adamamı inanacağım? Komik olma 90 watt 14.nesillerde en son konuşmaya çekiniyordun hatırlatırım.

Çeken cihaz ısınır sizin gibiler anlamaz.

Sıvı metal macunla gelen cihaz 97 derecede çalıştığı için mi çeken cihaz ısınır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…