Çözüldü Victus 16 Alt Tab sırasında mavi ekran veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11
Yer
Tardis
Daha fazla  
RAM
2x8 5600 mhz
Ekran kartı
rtx 4060
İşlemci
ryzen 7 7840hs
Merhaba. Victus 16 S0015NT model cihazımda Valorant açılırken Alt Tab atmak istediğimde mavi ekran aldım. Sonrasında normal bir şekilde yeniden başladı ve sorunsuz kullanabiliyorum ancak sebebini merak ettim. Minidump dosyası burada, yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleme:
Çözüm
Bir sürü farklı Bluetooth sürücün hata vermiş sürücülerini güncellemeyi dene
Ek olarak kamera sürücün hata vermiş Aygıt Yöneticisi'nden kaldır Windows kendisi güncel sürücüsünü yüklesin

Çok sık olan bir şey değilse kafaya takacak bir şey yok yukarıdakileri yapman yeterli olur. Bunlara ek olarak 5 Ağustos ve 28 Ağustos'ta oluşan 2 dump dosyası daha var. Onlara bakmadım ama merak ettiğin bir konu varsa bakabilirim.
Direkt sisteme format at, temiz kurulum yap. Valorant ve W11 arasında değişik bir bağ var daha önce Alt Tab atınca oyun kapanıyordu. Tavsiyem net olarak format atmandır.

Dediğim gibi sonrasında herhangi bir sorun yaşamadım ve Alt Tab atabiliyorum. Sadece bir kere başıma gelmiş bir hata yüzünden neden format atayım ki?

Ek olarak kamera sürücün hata vermiş Aygıt Yöneticisi'nden kaldır Windows kendisi güncel sürücüsünü yüklesin

Çok sık olan bir şey değilse kafaya takacak bir şey yok yukarıdakileri yapman yeterli olur. Bunlara ek olarak 5 Ağustos ve 28 Ağustos'ta oluşan 2 dump dosyası daha var. Onlara bakmadım ama merak ettiğin bir konu varsa bakabilirim.

Çözüm

Söylediklerinizi uygulayacağım, laptopun ilk mavi ekranı olduğu için merak etmiştim. O tarihleri hatırlamıyorum zaten bundan önce sistemde herhangi bir sorun yaşamadım, boş yere sizi uğraştırmasınlar çok teşekkürler.

Windows Update arka planda çalışmasın diye durdurmuştum 6 güncelleme varmış :D.

Söylediklerinizi uygulayacağım, laptopun ilk mavi ekranı olduğu için merak etmiştim. O tarihleri hatırlamıyorum zaten bundan önce sistemde herhangi bir sorun yaşamadım, boş yere sizi uğraştırmasınlar çok teşekkürler.

Windows Update arka planda çalışmasın diye durdurmuştum 6 güncelleme varmış :D.
Birikmişler bayağı, kolay gelsin :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı