Minecraft'da Alt+Tab yapınca mavi ekran veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

Wopsle

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
GTX 1050TI
İşlemci
İntel i5 8. Nesil
Arkadaşlar Minecraft oynarken Alt+Tab attıktan sonra Minecraft'ta dönmek için bir daha Alt Tab çekince bilgisayar kapanıyor.

1654276550519.png

Çıkan ekran bu.

*Görsel temsilidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır. DDU ile Intel sürücüsünü silin. Sonra yukarıda link bırakmıştım. O linkten güncel sürücüyü kurun.
Tamamdır hocam. Gelişmeleri bildiririm. Akşama doğru yapacağım.
1654440486936.png

Hocam ilk olarak dediğinizi yaptım. Ekran parlaklığı birazcık azaldı. Arttırıp azaltamıyorum. Bir de sürücüyü geri yüklemek için uygulamayı açtım ve bu ekran ile karşılaştım ne yapabilirim?

Son düzenleme:
Tamamdır hocam. Gelişmeleri bildiririm. Akşama doğru yapacağım.
Eki Görüntüle 1410223

Hocam ilk olarak dediğinizi yaptım. Ekran parlaklığı birazcık azaldı. Arttırıp azaltamıyorum. Bir de sürücüyü geri yüklemek için uygulamayı açtım ve bu ekran ile karşılaştım ne yapabilirim?

Aygıt Yöneticisi'nden ekranlar kısmını paylaşabilir misiniz?
Örnek:

1654440644701.png

Örnek:

Eki Görüntüle 1410227
Hocam az önce ekran karardı bi anda sonra geri geldi. Parlaklığı eskisi gibi. Şimdi yeniden yüklemeyi deniyorum.

Ek : Hocam yine aynı hatayı aldım.
1654442137941.png

Örnek:

Eki Görüntüle 1410227
Burada hocam.
1654444252946.png

Hocam son dediğinizi yapmadım. Fakat yeniden başlattığım zaman oldu.

Son düzenleme:
Şu an kurulduysa iyi. Bu arada tahminimce Minecraft 1050 Ti değil de UHD 630'u kullanıyor.
Hocam onu değiştirmemin bir yolu var mı? Her seferinde değişiyorum ama baktığım zaman uhd ye dönmüş oluyor.
Şu an kurulduysa iyi. Bu arada tahminimce Minecraft 1050 Ti değil de UHD 630'u kullanıyor.
Hocam bu arada sorun devam etmekte. Bir kaç kez yaptım bişey olmadı. Ama sonuncuda kapandı. Aynı hatayı veriyor. Minidumb atmamı ister misiniz?

Hocam onu değiştirmemin bir yolu var mı? Her seferinde değişiyorum ama baktığım zaman UHD'ye dönmüş oluyor.

Hocam bu arada sorun devam etmekte. Birkaç kez yaptım bir şey olmadı. Ama sonuncuda kapandı. Aynı hatayı veriyor. Minidump atmamı ister misiniz?

Ne olur ne olmaz atın hocam. @KojiroHyuga04 hocam sizde bi' bakar mısınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı