Victus 16 Hall effect sensor sorunu olamması için ne yapmak gerekir?

ExarKun

Hectopat
HP Victus 16 R0027NT modeline sahibim. Geçen gün tam iki sene oldu alalı şükür henüz bu sorunla karşılaşmadım. Garanti de bitti. Paranoyak oldum bu sorun başıma gelecek diye. Bunun olmaması için nelere dikkat etmek gerek? Bir de şimdi Allah korusun bu sorunla karşılaşsam garanti olmasa bile bakarlar mı?

Az önce destek ekibini aradım bunun önüne geçilmesi mümkün mü diye bu cihazlar 100 binden fazla satıldı 1-2 bin kişide bu sorunun çıkması bunu kronik bir sorun haline getirmez dedi. HP bunu kronik sorun olarak tanımlasaydı ürünleri geri çağırırdı zaten deyip 1 hafta sonra bitecek garantim için 1 senelik garanti uzatma tavsiye etti.

Az önce destek ekibini aradım bunun önüne geçilmesi mümkün mü diye bu cihazlar 100 binden fazla satıldı 1-2 bin kişide bu sorunun çıkması bunu kronik bir sorun haline getirmez dedi. HP bunu kronik sorun olarak tanımlasaydı ürünleri geri çağırırdı zaten deyip 1 hafta sonra bitecek garantim için 1 senelik garanti uzatma tavsiye etti.

HP bile açıklama yaptı kronik olduguyla alakalı. Destek ekibi yanlis bilgilendirme yapmış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

HP bile açıklama yaptı kronik olduguyla alakalı. Destek ekibi yanlış bilgilendirme yapmış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Vallahi bilmiyorum artık sorun çıkana kadar diken üstünde kullanmaya devam edeceğiz. Saçma sapan bir şey gerçekten.

Kaynak atar mısınız? Genelde servise başka şikayetle gidip Hall sensörü çekilen cihazlar oluyor. Daha önce de rastladım. Direkt bu sorunla mi servise gitti arkadaşınız?

Evet hall sensoru sikayetiyle gitti ve cihazin iadesini aldı biraz zorlayıp. Diger hall sensoru ceken 14500HX islemcili cihazi bulursam atarım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı