Barış Tanyeli
Hectopat
i5 13500Hİşlemci nedir?
O işlemci UV'ye izin vermiyor. Bende de 12500H vardı. UV yapamadım ancak ThrottleStop programı ile çekeceği gücü sınırlamıştım. Örneğin 35W değerine sınırladığımda çoğu oyunda performans kaybı olmadan sıcaklıkları epey düşürmüştüm. İsterseniz deneyebilirsiniz.
Rehberi var mı? Yanlış bir şey yapıp garantisini falan bozmayalım şimdi.
Bu linkten programla ilgili detayları öğrenebilirsiniz.Rehber: ThrottleStop Kullanımı ve Limit Sebepleri
ThrottleStop rehberime hoşgeldiniz. Birkaç şeyden bahsedip yavaştan başlıyorum: İlk olarak programda yaptığınız ayarlar sonucunda; Fazla Undervolt ettiğinizden dolayı yada başka bir abartıya kaçılmadan dolayı BSOD ekranıyla, sistem donmasıyla karşılaşabilirsiniz. Undervolt ederken bu iki durum...www.technopat.net
Bu videodaki ayarları da uygulayabilirsiniz. Videonun açıklamalarındaki ve sabit mesajda söylenenleri de yapmayı unutmayın. Ben o şekilde yapmıştım.
Programın çalıştığına emin misin hocam? Watt sınırlaması yaptı mı? Mutlaka bir fark olması gerekirdi çünkü.Ayarlamaları yaptım kendimde denedim ama hiçbir şey değişmedi.
Programın çalıştığına emin misin hocam? Watt sınırlaması yaptı mı? Mutlaka bir fark olması gerekirdi çünkü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.