AMD daha az güç çeken bir miamriye sahip olduğu için R5 7640HS gibi bir modelde limitlerin pek etki edeceğini zannetmiyorum 1K civarında puan falan etkiler muhtemelen. Ama gördüğün gibi R7 7840HS'de büyük performans farkı var. @özgün deniz
Konuyu okudum inceleyip fırsat bulunca Acer Nitro 16 7640HS işlemcili cihazımda test yaptım. Anladığım kadarıyla HP de gerçekten limit var. Hwinfo değerlerini test sırasında 2-5-7'nci dakikalarda çektim. Son olarakta cinebench r23 sonucum bu şekildedir.
Konuyu okudum inceleyip fırsat bulunca Acer Nitro 16 7640HS işlemcili cihazımda test yaptım. Anladığım kadarıyla HP de gerçekten limit var. HWiNFO değerlerini test sırasında 2-5-7'nci dakikalarda çektim. Son olarak da Cinebench R23 sonucum bu şekildedir.
Konuyu okudum inceleyip fırsat bulunca Acer Nitro 16 7640HS işlemcili cihazımda test yaptım. Anladığım kadarıyla HP de gerçekten limit var. Hwinfo değerlerini test sırasında 2-5-7'nci dakikalarda çektim. Son olarakta cinebench r23 sonucum bu şekildedir.
Nitro ile victus arasında kalmıştım bu kısıtlama muhabbetlerini duyunca ekran kalitesi de daha iyi olunca nitroyu seçmiştim iyi ki bunu seçmişim o zaman. Limit olayı üzücü gerçekten.
Victus istediğin sonucu vermediği için şimdi de ucuz yırtmış mı diyorsun? Cihazda limit olmasaydı ve daha iyi skor verseydi gider yine ucuz yırtmış derdin kesin.