Ben size bilgisayarı ya da markayı savunmuyorum. Siz at gözlüğü takmış gibi dümdüz gidiyorsunuz. Az önce limit var diye gösterdiğiniz değer bile faso fiso yorumlandı ya.
Limitli HP cihazında 120W çekebiliyor aynı işlemci. Monster marka cihaz limitsiz şekilde 170W çekiyor, güç limitleri daha iyi ayarlanmış çünkü soğutma ve anakart daha kaliteli çünkü.
Bilgisizligin her seye FPS demenden belli, kimse %1 FPS'i stutteri konusmuyor 4060 Nitro 4060 R7'yi geçiyor onu öneriyoruz. Boş boş laf yapma diye aynı islemci atıldı sana.
Tek bildigi düz FPS, adam düz mantık ile gidip tartısmaya calısması yok mu bir de Throttle olan cihazin takilmamasinin asiri az bir olasiligi var. Buna bile begenmedim atmis
İstediği kadar watt demek istediği kadar akım demek. Bir EE Mühendisi olarak fena güldüm bu yoruma daha karşılaştırdığınız değerlerin ne olduğu hakkında fikriniz yok.
Sınıfta kalman da yakındır bu gidişle. Akımın karesini alacaksın, dümdüz çarpamazsın öyle.
Limitsiz dizüstü neredeyse yok, kaldırabilir olanlar var onları almalı insanlar. Monster ve Lenovo çok başarılı Throttle konusunda. MSI ise kaldırma konusunda epey yardımcı.