Faso fiso bra.Ben size bilgisayarı ya da markayı savunmuyorum. Siz at gözlüğü takmış gibi dümdüz gidiyorsunuz. Az önce limit var diye gösterdiğiniz değer bile faso fiso yorumlandı ya.
Faso fiso bra.Ben size bilgisayarı ya da markayı savunmuyorum. Siz at gözlüğü takmış gibi dümdüz gidiyorsunuz. Az önce limit var diye gösterdiğiniz değer bile faso fiso yorumlandı ya.
Neden acaba?
Turbo belirtilmemiş.Buna bakacaksan benim işlemcime de bak i5 8300H 70W çektirebiliyorum ama![]()
Göster diyorum ya görmek istiyorum.4nm işlemci biliyoruz dostum, daha az çekiyor ama ona rağmen limit koyuyor HP
Bilgisizligin her seye FPS demenden belli, kimse %1 FPS'i stutteri konusmuyor4060 Nitro 4060 R7'yi geçiyor onu öneriyoruz. Boş boş laf yapma diye aynı islemci atıldı sana.
Sınıfta kalman da yakındır bu gidişle. Akımın karesini alacaksın, dümdüz çarpamazsın öyle.İstediği kadar watt demek istediği kadar akım demek. Bir EE Mühendisi olarak fena güldüm bu yoruma daha karşılaştırdığınız değerlerin ne olduğu hakkında fikriniz yok.
Power = I * R
Gerilim yazacağıma direnç yazmışım benim hatam ilk mesajlarımda düzgün yazmıştım. Benim hatam.Sınıfta kalman da yakındır bu gidişle. Akımın karesini alacaksın, dümdüz çarpamazsın öyle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.