Çözüldü Victus 16-S0018NT klavyesinde RGB var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

OxyVe

Hectopat

Arkadaşlar normalde Victus'larda RGB klavye yok diye biliyorum. Ama birkaç tane RGB var diye bir yorum gördüm (farklı modellerde). Bu modelde klavyede farkli renkler var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
RGB klavye mevcut;

1691268807728.png

Kaynak:Victus Dizüstü Oyun Bilgisayarı 16-s0018nt | HP® Türkiye

Ekran kartı watt değeri 120W(105+15W Dynamic Boost).
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu videolarda incelenen modellerde RGB özelliği olduğunu söyleniyor. Fakat sizin attığınız S0018NT modeli hakkında en doğru bilgiyi satıcıya sorarak alabilirsiniz.

Bu videolarda incelenen modellerde RGB özelliği olduğunu söyleniyor. Fakat sizin attığınız S0018NT modeli hakkında en doğru bilgiyi satıcıya sorarak alabilirsiniz.

Teşekkürler hocamm.

Sadece beyaz değil mi hocam. Ayrıca laptoptan memnun musunuz?

Evet sadece beyaz sıcaklarda falan sorun yok ama ben de mavi ekran vermeye başladı. RAM'inin arızalı olma ihtimali var diyorlar onun dışında problem yok.

Ekran kartı ya 105 ya 115 olması lazım hatırlamıyorum. Kasa metal değil ama dandik plastik de değildi kaliteli gibi duruyor.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı