Victus 16 S0023NT alınır mı?

Çok teşekkür ederim hocam gerçekten fazlasıyla yok gösterdiniz.Söyledikleriniz ışığında bu hafta içinde karar vereceğim. Foruma incelemesini yazarım.

Çok teşekkür ederim hocam gerçekten fazlasıyla yok gösterdiniz. Söyledikleriniz ışığında bu hafta içinde karar vereceğim. Foruma incelemesini yazarım.

Laptopun ekran kartı TDP değeri 120W değil mi? Bazı yerlerde 95W olduğunu söylüyorlardı.

Throttle sadece ısınıp performans düşürmek değil, baştan ısınmasın diye de limit koyuyorlar. TUF ve Victus modellerde de var bu limitler. TUF'u bilmiyorum ama HP Victus modellerde kalkmıyordu sanırsam.

Hocam aldınız mı? Deneyiminiz nasıl?

Hocam konunun açıldığı tarihlerde aldım ürünü gayet memnun bir şekilde 2 sene de kullandım fakat garantisi dolduktan 2 hafta sonra kronik Hall sensörü problemini yaşadım maalesef. Bu problem bayağı canımı sıktı cihazdan da soğudum şu anlık yük altına sokmadan fanlar sabit 4000 RPM'de birkaç saat kullanıp kenara bırakıyor ve müsait olursam satmayı düşünüyorum bu problemiyle ne kadar zarar edeceğime dair hiçbir fikrim de yok açıkçası bir de cihazı çok temiz kullandım yani aldıktan bir 6 ay sonra işe girdim belki 3 ayda bir kapağını açtığım zamanlar oldu cihaz tertemizken böyle bir sorun yaşamak bayağı canımı sıktı açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…