Victus 16 vs Nitro 5

Bu modeli tercih edin.

Öncelikle kusura bakmayın geç cevap verdiğim için iş yoğunluğumdan dolayı giremedim. Bu model çok iyi görünüyor hatta hemen sipariş vermeyi düşündüm ama önce model hakkında biraz araştırma yapmaya çalıştım hiçbir şey bulamadım neredeyse. Ekran kartının Watt değerini bile bulamadım. Yeni bir model olduğundan dolayı mı böyle burada bu cihazı kullanan arkadaşlar varsa bilgi verebilir mi?

Hocam bence Nitro ama üstteki model de gayet iyi.

Bende Nitro taraftarıyım yaptığım araştırmalara göre ama yukarıdaki arkadaşın attığı model de çok dikkatimi çekti sizin fikriniz nedir?

Ayrıca Acer Nitro serisinin i7 14. Nesil işlemcili bir modeli yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle kusura bakmayın geç cevap verdiğim için iş yoğunluğumdan dolayı giremedim. Bu model çok iyi görünüyor hatta hemen sipariş vermeyi düşündüm ama önce model hakkında biraz araştırma yapmaya çalıştım hiçbir şey bulamadım neredeyse. Ekran kartının Watt değerini bile bulamadım. Yeni bir model olduğundan dolayı mı böyle burada bu cihazı kullanan arkadaşlar varsa bilgi verebilir mi?

Bende Nitro taraftarıyım yaptığım araştırmalara göre ama yukarıdaki arkadaşın attığı model de çok dikkatimi çekti sizin fikriniz nedir?

Ayrıca Acer Nitro serisinin i7 14. Nesil işlemcili bir modeli yok mu?
Merak ettikleriniz neler? Ekran kartı 120W.

Merak ettikleriniz neler? Ekran kartı 120W.

Merak ettiklerim diye bir kasıt yok aslında bilgisayar özellik olarak kendini gösteriyor zaten benim merak ettiğim kullanıcı yorumları malzeme kalitesi ayrıca Victus'larda limitör muhabbeti varmış onun gibi şeyler.

Bazı yerlerde Victus kasasının i7 14700HX işlemciyi soğutamayacağı gibi yorumlarla karşılaştım mesela.

Merak ettiklerim diye bir kasıt yok aslında bilgisayar özellik olarak kendini gösteriyor zaten benim merak ettiğim kullanıcı yorumları malzeme kalitesi ayrıca victuslarda limitör muhabbeti varmış onun gibi şeyler.
Kısmen yeni bir model. Limit var evet. İnceleme için şu videoaya bakabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşlemci performansını kısıtlıyor, soğutma yeterli olmadığı için üreticiler işlemciye limit koyuyor fazla ısınmaması için.

Anladım teşekkür ederim son bir sorum olacak kendinize almayı düşünüyor olsanız Nitro 5 i7 12650H 4060 modelini mi yoksa bu attığınız Victus'u mu tercih ederdiniz?

Sormamın sebebi limitli bir i7 14700HX mi yoksa limitsiz i7 12650H mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı