Çözüldü Victus 16 Windows tuşu çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RüzgarOdabaşı

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600H 20GB DDR4 Ram RTX 3060 laptop GPU 500GB SSD 980GB HDD
Victus 16
Daha 2 gün önce aldığım Victus 16 bu sabah açtığımda Windows tuşu çalışmıyordu, hiçbir şey anlamadım. Yardim almak istedim, neden olmuş olabilir ve nasıl düzelir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
F12 tuşu Windows tuşunu kilitliyor Victus modellerde. Hotkeys açık ise düz F12 eğer kapalıysa FN+F12 ile açabilirsiniz bu kilidi veya kilitleyebilirsiniz.
Daha 2 gün önce aldığım Victus 16 bu sabah açtığımda Windows tuşu çalışmıyordu, hiçbir şey anlamadım. Yardim almak istedim, neden olmuş olabilir ve nasıl düzelir?

Biraz daha bekleyin eğer hala bozuksa iade edin ve daha iyi bir model alın bence ileriki dönemlerde daha fazla tuşu çalışmayabilir.

F12 tuşu Windows tuşunu kilitliyor Victus modellerde. Hotkeys açık ise düz F12 eğer kapalıysa FN+F12 ile açabilirsiniz bu kilidi veya kilitleyebilirsiniz.

Çözüm

Teşekkür ederim söylediğinizi yapınca düzeldi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı