Hp support asistant üzerinden bütün sürücüleri sorgulayabilirsin.Merhaba, yeni bir bilgisayarım var fakat sürücü problemi yaşıyorum. Internet'e bağlanamama, touchpad çalışmama gibi problemlerim var. Yardımcı olabilir misiniz?
peki nasıl bilgisayara aktarabilirim?Hp support asistant üzerinden bütün sürücüleri sorgulayabilirsin.
O program anında sürücüleri bulup yüklüyor, bir şey yapmaya gerek yok. Eğer aldığın gibi program sildirmediysen bilgisayarında hala duruyordur.peki nasıl bilgisayara aktarabilirim?
İnternet yok diyor arkadaş.O program anında sürücüleri bulup yüklüyor, bir şey yapmaya gerek yok. Eğer aldığın gibi program sildirmediysen bilgisayarında hala duruyordur.
Kabloyla bağlanacak mecburen.İnternet yok diyor arkadaş.
O zaman başka bir cihazdan HP'nin sitesine girip ordan sürücüleri bulacak ve bir USB yardımı ile bilgisayara atacak.İnternet yok diyor arkadaş.
Kabloyla bağlanacak mecburen.
Şuan bunu deniyorum.O zaman başka bir cihazdan HP'nin sitesine girip ordan sürücüleri bulacak ve bir USB yardımı ile bilgisayara atacak.
HP'nin sitesinden birkaç tane sürücü indirdim, usb'me atip bilgisayara takıp çalıştırdım. Fakat eğer yanılmıyorsam hiçbir işe yaramadı.Şuan bunu deniyorum.
Windows 11 Official ISO'su indiriyorum, rufus yardımıyla bunu bilgisayarıma kuracağım. Sürücü desteği var 11 için.Şuan bunu deniyorum.
HP'nin sitesinden birkaç tane sürücü indirdim, usb'me atip bilgisayara takıp çalıştırdım. Fakat eğer yanılmıyorsam hiçbir işe yaramadı.
Güncelleme: Problemi Windows 11 kurarak ve HP'nin kendi sitesinde verilen driver'ları kurarak çözdüm. Internet sürücüsünü güncelledikten sonra zaten gerisi geldi. Desteğiniz için teşekkürler.Şuan bunu deniyorum.
HP'nin sitesinden birkaç tane sürücü indirdim, usb'me atip bilgisayara takıp çalıştırdım. Fakat eğer yanılmıyorsam hiçbir işe yaramadı.
Windows 11 Official ISO'su indiriyorum, rufus yardımıyla bunu bilgisayarıma kuracağım. Sürücü desteği var 11 için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.