Vidasız M.2 SSD takılır mı?

FrKnTr06

Hectopat
ASUS Prime B450M-K model anakartıma M.2 SSD almıştım fakat ne anakartta ne de kasanın içinde yuva yok. Bu yuva ve vida N11 de satılıyor oradan sipariş ettim ancak onun da uymayacağını varsayarak vidasız çift taraflı bantla takarsam bir sıkıntı çıkarır mı?

ASUS Prime B450M-K model anakartıma M.2 SSD almıştım fakat ne anakartta ne de kasanın içinde yuva yok. Bu yuva ve vida N11 de satılıyor oradan sipariş ettim ancak onun da uymayacağını varsayarak vidasız çift taraflı bantla takarsam bir sıkıntı çıkarır mı?

Bana kalırsa o şekilde kullanmayın... M.2 vidaları evrenseldir kesinlikle uyum sağlayacaktır.

Standart bunlar. Merak etme doğru sipariş verdiysen uyacaktır. Ayrıca SSD güzel sabitlemeden kullanma. Üstündeki bant soğutma için termal pad. Onunla sabitlemiyorsun vidayla sabitliyorsun.

Standart bunlar. Merak etme doğru sipariş verdiysen uyacaktır. Ayrıca SSD güzel sabitlemeden kullanma. Üstündeki bant soğutma için termal pad. Onunla sabitlemiyorsun vidayla sabitliyorsun.
Olmaz hocam vidasız. M.2 vidası diye satılanlardan aldıysanız uymama durumu olacağını sanmıyorum.
m2 m.2 nvme SSD Montaj Vida Seti Fiyatları ve Özellikleri
bu linkten aldım yorumlarda çoğu kişi tam uydu diyordu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı