Arkadaşlar yukarıya koyduğum videoda çıkan ses beni çok tatmin etti.
Bu yüzden telefonuma zil sesi olarak yapacağım ama video 1 saniye.
Şimdi ben bu videoyu nasıl 3 dakika olarak ayarlayabilirim?
MP3 olarak indirdiğim zaman, 3 dakika olacak şekilde.
Ne nasıl yapıldı ve hangi araçlar kullanıldığı açıklanırsa çözüme kavuşur bence.
Tamam hocam düzenleyip tekrar atıcam 5dk ye atarım yine.Teşekkürler.
Hocam bir ricam daha olacak, acaba bu çalma sesini 2 saniye arayla nasıl yapabiliriz, sürekli olarak tekrar ediyor çünkü, 2 saniye beklesin sonra tekrar çalsın.
Hocam, 2 saniye ara ile yaparsan çok çok memnun olurum, hakkın ödenmez teşekkürler.Tamam hocam düzenleyip tekrar atıcam 5dk ye atarım yine.
2 saniye aralıklı gönderdim hocam bakın biHocam, 2 saniye ara ile yaparsan çok çok memnun olurum, hakkın ödenmez teşekkürler.
Teşekkürler süper oldu.2 saniye aralıklı gönderdim hocam bakın bi
Rica ederim hocam. Video süresini de uzattım daha iyi olsun diye. yaklaşık 1 dk yaptım.Teşekkürler süper oldu.
@lovemyers hocam çözüm olarak işaretleyebilir misiniz?Rica ederim hocam. Video süresini de uzattım daha iyi olsun diye. yaklaşık 1 dk yaptım.
Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim![]()
Hocam işaretliyorum yöneticiler kabul etmiyor şaka gibi.Rica ederim hocam. Video süresini de uzattım daha iyi olsun diye. yaklaşık 1 dk yaptım.
Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim
@lovemyers hocam çözüm olarak işaretleyebilir misiniz?
Ne nasıl yapıldı ve hangi araçlar kullanıldığı açıklanırsa çözüme kavuşur bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.