Çözüldü Video Access Memory Internal Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

formulaz

Hectopat
Daha fazla  
4 Aylık MSI Bravo 15 A4DCR laptopumda bugün video Access Memory Internal mavi ekran hatası aldım. Bu zamana kadar mavi ekran hatası ile hiç karşılaşmadım. Bilgisayarım tamamen stock.
Garantiye göndermeli miyim?
Chrome üzerinden kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan seçeneğini aktif ettim. Daha öncesinde kendim kapattım. Ekran kartı sürekli devreye giriyor diye.
Bu uyumsuzluk oluşturmuş olabilir mi? Çünkü video açtım ve 3-4 saniye sonra ekran kartına geçince bilgisayar mavi ekrana attı.
Ekran kartı driver sürümü ise 29/07/2021 son tarihli. AMD ekran kartı güncelleme konusunda eksikleri olmasına rağmen güncelleme vermiyor onu fark ettim.
Oyun vs. oynamıyorum. Sadece yazılım ve günlük işlerimi yapıyorum bilgisayar ile.
@Fragger hocam yanlış hatırlamıyorsam sizde MSI laptop vardı.

Son düzenleme:
Çözüm
Hocam merhabalar.

Minidump dosyasını paylaşabilir misiniz?

Şu anda M1 çipli 512 GB SSD'li MacBook Pro M1 ve bir de orta seviye bir Gaming sistemim var.

Buyurun Hocam.
Çözüm: AMD GPU'larda bu sorunun olduğunu söylüyorlar. Chrome da "Kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan" dediğim için mavi ekran vermiş. Disk ve RAM problemim yok.
4 aylık MSI Bravo 15 a4dcr laptopumda bugün video Access Memory ınternal mavi ekran hatası aldım. Bu zamana kadar mavi ekran hatası ile hiç karşılaşmadım. Bilgisayarım tamamen stock.
Garantiye göndermeli miyim?
Chrome üzerinden kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan seçeneğini aktif ettim. Daha öncesinde kendim kapattım. Ekran kartı sürekli devreye giriyor diye.
Bu uyumsuzluk oluşturmuş olabilir mi? Çünkü video açtım ve 3-4 saniye sonra ekran kartına geçince bilgisayar mavi ekrana attı.
Ekran kartı driver sürümü ise 29/07/2021 son tarihli. AMD ekran kartı güncelleme konusunda eksikleri olmasına rağmen güncelleme vermiyor onu fark ettim.
Oyun vs. oynamıyorum. Sadece yazılım ve günlük işlerimi yapıyorum bilgisayar ile.
@Fragger hocam yanlış hatırlamıyorsam sizde MSI laptop vardı.

Hocam merhabalar.

Şu anda M1 çipli 512 GB SSD'li MacBook Pro M1 ve bir de orta seviye bir Gaming sistemim var.

Hocam merhabalar.

Buyurun Hocam.
Çözüm: AMD GPU'larda bu sorunun olduğunu söylüyorlar. Chrome da "Kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan" dediğim için mavi ekran vermiş. Disk ve RAM problemim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı