Video boyutunu düşürme

gokberkarslan

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Hp Victus 16-R0028NT 7P6L2EA
Asus TUF M3 Mouse
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar yakın zaman içinde köye gideceğim ve köyde internet olmadığı için telefonuma eastergamers TV'nin Last of Us 1 Remastered serisinin tüm bölümlerini indirdim.
2. oyunu da indirmek istiyorum ama telefonumda yer yok. Aklıma video dosyalarını sıkıştırmak geldi ama hem telefondan hem de PC'den yaptığım sıkıştırmada 1 MB küçüldü.
Video kalitesini bozmandan(1080P60 indirdim) sıkıştırabileceğim bir yöntem var mıdır acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.

Masaüstüne boş bir winrar aç onun icine bölümleri sürükle sürüklediğinde Arşiv adı ve parametlereleri adında bir klasör açılacak , sol altta sıkıştırma yöntemi var en iyi seçenegini seçip tamam a bas biraz uzun sürecektir ama dosya boyutu küçülür.

Dediğini yaptım fakat hesapladım 18MB küçültebilmiş. Sanırım küçültmemesinin sebebi YouTube'dan indirdiğim için halihazırda küçültülmüş olması. Çünkü YouTube videoları sıkıştırarak yüklüyor.
Yine de teşekkürler.

Kayıpsız istiyorsan Adobe Media Encoder veya aynı işi gören bir program ile videoları H.265(HEVC) olarak encode edebilirsin. Telefonun desteklemiyorsa telefonuna VLC Media Player yükleyip onunla açabilirsin. Ayrıca bu program üzerinden videoları 1080P30'a düşürebilirsin. 720P30 ve H.265(HEVC) yaparsan aşırı derecede küçültmüş olursun.(Bahsettiklerim sanırım HandBrake isimli program ile de yapılıyor.)

Not: Telefonda 1080P ile 720P farkının çok belli olacağını düşünmüyorum. Aynı şekilde 60FPS'e de gerek yok bence.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı