Video çekme programı tavsiyesi

FPS'sini düşük tutun. Bu hem sisteminizi rahatlatacak, hemde upload ederken size kolaylık sağlayacaktır. 60 FPS bana mantıksız geliyor. Youtube'da 60 FPS lik bir videoyu benim internet'im kaldırmıyor. Mecburen 480p'de izlemem gerekiyor. Download hızım 1.70 Mb lerde olmasına rağmen.

FPS'sini düşük tutun. Bu hem sisteminizi rahatlatacak, hemde upload ederken size kolaylık sağlayacaktır. 60 FPS bana mantıksız geliyor. Youtube'da 60 FPS lik bir videoyu benim internet'im kaldırmıyor. Mecburen 480p'de izlemem gerekiyor. Download hızım 1.70 Mb lerde olmasına rağmen.

60 fps zaten çok gereksiz. Bu yola koyulmuş küçük yaştaki çocukları görüyorum. Hepsi 60 fps yüksek diye 60 yapın demşler fakat sistem zaten 60'a kadar çıkamıyacağı için hem fps sabit olmadığı hemde sistem zorlanacağından dolayı kasma artıyor.

Bandicam ile çekiyorum videoları. Camtasia'da renderlıyorum.

Aynen zaten 60 FPS sadece SlowMotion'larda mantıklı. Standart'tan vazgeçmeyip 30'da sabit tutmalı. Camtasia'nın video kayıt yazılımı Bandicam'dan daha güzel. Bence onu kullanabilirsin. Ayrıca yine Camtasia ekibinin geliştirdiği Snagit isimli yazılımıda kullanabilirsin. Deneme sürümünde reklamsız HD video kaydı alabiliyorsun. Ayrıca sadece kendisini kullanarak videolar üzerinde değişiklikler yapabilirsin. Yazı eklemek vs...

Aynen zaten 60 FPS sadece SlowMotion'larda mantıklı. Standart'tan vazgeçmeyip 30'da sabit tutmalı. Camtasia'nın video kayıt yazılımı Bandicam'dan daha güzel. Bence onu kullanabilirsin. Ayrıca yine Camtasia ekibinin geliştirdiği Snagit isimli yazılımıda kullanabilirsin. Deneme sürümünde reklamsız HD video kaydı alabiliyorsun. Ayrıca sadece kendisini kullanarak videolar üzerinde değişiklikler yapabilirsin. Yazı eklemek vs...

Zaten onları yapıyorum camtasia ile fakat oyun videolarını ancak oyunu pencere moduna açıp çekebiliyorum. Tam ekran istedimmi Bandicam'da çekip camtasia'da düzenliyorumm.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı