Video çekme ve renderlama için hangi programlar kullanılmalı ?

Deniz Büktel

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Technopat ailesi bu gün sizlere bir sorum olacak. Ben GTX 970 kullanıcısıyım ve Fifa 16 videosu çekmek istiyorum. Shadow Play ile yaklaşık 1 saat bir video da çektim ancak boyut 18 GB oldu ve renderlama için Format Factory adlı programı kullandım. Ben MB'lara düşmesini beklerken 6 GB'a düştü bu da YouTube'a upload etmek için çok yüksek bir değer. Acaba başka video çekebileceğim veya render yapabileceğim program önerebilir misiniz ? Teşekkürler değerli yorumlarınız için herkese iyi günler dilerim. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Mirilis Action kullanıyorum. Oyun videosu çekmiyorum fakat birkaç oyunda deneme yapmıştım. Güzel sonuçlar almak için boyutu büyük oluyor ama kaliteyi düşürebilirsin. Render için Sony Vegas Pro kullanabilirsin.

Camtasia studio kullanabilirsin. Aynı programla hem ekran videosu alabilir, hemde montajlayabilirsin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı