Video çekmek için 650D mi 60D mi?

60D kullanıcısı olarak makinanın video ve fotoğraf performansı mükemmel diyebilirim fakat videoda otomatik fokus olmadığından dolayı sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bu noktada devreye bir üst model 70D giriyor otomatik fokusu gerçekten çok başarılı hem video hemde fotoğrafta. Hem kamera hemde fotoğraf makinası olarak harika bir cihaz.

Tabi işin içine bütçe girince 70D nin alınabilirliği sizin için sıkıntı yaratabilir. Benim size tavsiyem, tek amacınız video çekmek ise otofokuslu bir modele yönelmeniz. 650D modelinde otomatik fokus var mı bilmiyorum ama fotoğraf konusunda 60D ile yarışabilecek bir model olduğunu düşünmüyorum. Of varsa ve bütçe kısıtlı ise 650D ye yönelin.

Ayrıca bütçeniz el veriyorsa Panasonic LUMIX FZ1000K 4K bu alandaki başarılı ürünlerdendir ki 60 fps 1080p, 30 fps 4k kayıt yapabiliyor. Tecnopat youtube kanalında izlediğimiz kanallar bu kameraya ait...

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı