Oyunu bitirdiğinizde birçok sorunuz var, devler kim? Kral ne çaldı? Nisandra neden taht kapısını açmak istiyor? Emerald herald neden senin (taht ile ilgili bir şeyler söylüyor tam anlayamadım ama sanırım taht sahibi olmanı istiyormuş) vendrick neden tahta oturmuyor? Tüm bu sorular çok büyük, ve umuyorum ki bu videodan sonra hepsini anlarsın. Tüm bu olayların yorumlanması olayı daha anlaşılır hale getirebilir. Kendi teorimi oluşturmaya çalışacağım. Şimdi geriye doğru gidelim ama bu biraz tuhaf gelebilir çünkü Dark Souls 2'de çoğu karakter arzuya bağlı. Her şeyden önce ne (satıcıdan ve vendrick Hollow'dan bahsediyor tam anlayamadım) istediğini ve onu oraya nasıl götürdüğünü anlayın. Nashandra'nın taht arzusunu anlayın, bunun neden olduğunu anlamalıyız. Bu onun için çok önemliydi ve emerald herald sizin neden kral olmanızı istiyordu? Emerald Herald'ın neden yeni bir krala ihtiyacı olduğunu anlamamız gerekiyor, anlıyor musun? Bu soruları almamızın sebebi, karakterlerin bunu bizden istemesi. Bu yüzden oyunun sonuna kadar geldin, bu yüzden oyunadığın lanetli ölü olmayanları merak ediyorsun. (Hocam 1.11'e kadar çevirdim ama saat çok geç oldu sabah olduğunda tamamını çevirip atacağım.)