Video Düzenleme, 3D Animasyon ve Modelleme için Sistem Toplama

O zaman benim sistem alınabilir sanırım?

Hocam şimdi Evga 650 yada 750 alayım. İleriki zamanda sistemi güncelleyeceğim zaman bazı parçaları satarım yada eskisi yedekte kalır. Ekran kartı olarak Zotac seçmemin bir sebebi ise benchmark testlerinde hep ön plandaydı. Arkadaşın önerdiği gibi Gigabyte 1080 ti alırım Ssd 500gb m2 evo olur. İleriki zamanda sonradan bir hdd eklerim sisteme. Soğutucu olarak arkadaşın önerdiği uygunsa onu alırım. Kasa olarak beyaz olan benim seçtiğim bayağı hoşuma gitti. Anakart olarak da Topladığım sistemde eklediğim anakartı Technopat videosunda Ryzen 1800 e taktılar ve önerdiler. Bu nedenle bunu alsamda olur herhalde. Gayet güzel bir sistem oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bir eksiği yada artısı şu olur derseniz düşüncelerinizi almak isterim. Tekrar teşekkürler. @Neko hocam sizin topladığınız sistemde benim seçtiğim ile sizin seçtiğiniz anakart ile farkını bilmediğimden öneri olarak sundum. Topladığınız sistem düşüncelerime ve diğer olumlu yorumlara göre gayet güzel oldu bence. @ai.Wxby

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı