Merhaba. Şu sıralar orta düzeyde video düzenlemesi yapıyorum. Bunun için after effects ve premiere kullanıyorum. Kendimce 1500 tl'ye pc toplama rehberinden yararlanarak bir pc topladım. Önerilerinizi almak istiyorum.
Birde bende 400w bir power var. Sizce kasa ile birlikte 500w'lık bir power almalı mıyım ?
Eğer Güç kaynağı markasına güveniyorsanız ve gerçekten 400W verdiğine inanıyorsanız kesinlikle yeterli olur. PSU'suz bir kasa al, frisby, everest önermiyoruz. Ayrıca GSkill bellekleri de önermem. Kingston alın.
Öncelikle cevap için teşekkür ederim. güç kaynağımı bir şekilde kontrol edeceğim. Tüm parçaları özellikle işlemciyi vatanda görüp alabilirim. Bu yuzden vatandan bakıyorum tüm parçalara. Önerebileceğiniz anakart veya bir ram modeli var mı ?
Anakart olarak MSI A68HM-E33 V2.
Ram olarak da Kingston HyperX Beast 2x4 GB yani toplamda 8 GB. Eğer RAM'i bulamazsanız ürün kodu şu şekilde: HX324C11T3K2/8.
Ben size daha hesaplı olması açısından webdenal, sinerji gibi siteleri öneririm. Ayrıca Vatan'da her parça bulunmuyor.
Tamamdır çok sağolun çok iyi geldi.
Önerdiğiniz anakart ile GA-F2A68HM-DS2 anakartlarını karşılaştırdım. 2400 a kadar çıktığı ve usb 3.0 oldugu için Gigabyte daha mantıklı geldi kaçırdığım bir şey mi var sizce
Eğer Güç kaynağı markasına güveniyorsanız ve gerçekten 400W verdiğine inanıyorsanız kesinlikle yeterli olur. PSU'suz bir kasa al, frisby, everest önermiyoruz. Ayrıca GSkill bellekleri de önermem. Kingston alın.
Tamamdır çok sağolun çok iyi geldi.
Önerdiğiniz anakart ile GA-F2A68HM-DS2 anakartlarını karşılaştırdım. 2400 a kadar çıktığı ve usb 3.0 oldugu için Gigabyte daha mantıklı geldi kaçırdığım bir şey mi var sizce