Video Düzenleme için A10-7870K Sistem Toplama

• Konuyu başlatan teoz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 763

teoz

Hectopat
Merhaba. Şu sıralar orta düzeyde video düzenlemesi yapıyorum. Bunun için after effects ve premiere kullanıyorum. Kendimce 1500 tl'ye pc toplama rehberinden yararlanarak bir pc topladım. Önerilerinizi almak istiyorum.
Birde bende 400w bir power var. Sizce kasa ile birlikte 500w'lık bir power almalı mıyım ?

Topladığım bilgisayar:

AMD A10 7870K Soket FM2+ 3.9GHz 4MB Önbellek 95W 28nm İşlemci + R7 GPU
532,56 TL

Seagate 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
207,30 TL

GIGABYTE F2A68HM-DS2 Soket FM2+ DDR3 2400MHz(O.C) VGA&DVI USB 3.0 Anakart

164,41 TL

GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 2400MHz CL11 1.65V Dual Kit Ram

232,32 TL

FRISBY FC-9020G 500W MidT ATX BEYAZ KASA

246,62

Toplam: 1383 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer Güç kaynağı markasına güveniyorsanız ve gerçekten 400W verdiğine inanıyorsanız kesinlikle yeterli olur. PSU'suz bir kasa al, frisby, everest önermiyoruz. Ayrıca GSkill bellekleri de önermem. Kingston alın.

Öncelikle cevap için teşekkür ederim. güç kaynağımı bir şekilde kontrol edeceğim. Tüm parçaları özellikle işlemciyi vatanda görüp alabilirim. Bu yuzden vatandan bakıyorum tüm parçalara. Önerebileceğiniz anakart veya bir ram modeli var mı ?

Anakart olarak MSI A68HM-E33 V2.
Ram olarak da Kingston HyperX Beast 2x4 GB yani toplamda 8 GB. Eğer RAM'i bulamazsanız ürün kodu şu şekilde: HX324C11T3K2/8.

Ben size daha hesaplı olması açısından webdenal, sinerji gibi siteleri öneririm. Ayrıca Vatan'da her parça bulunmuyor.

Tamamdır çok sağolun :) çok iyi geldi.
Önerdiğiniz anakart ile GA-F2A68HM-DS2 anakartlarını karşılaştırdım. 2400 a kadar çıktığı ve usb 3.0 oldugu için Gigabyte daha mantıklı geldi kaçırdığım bir şey mi var sizce

Aslında öyle değil de Kingston almanızı tavsiye ederim demeliydim. Özür dilerim.

Tamamdır çok sağolun :) çok iyi geldi.
Önerdiğiniz anakart ile GA-F2A68HM-DS2 anakartlarını karşılaştırdım. 2400 a kadar çıktığı ve usb 3.0 oldugu için Gigabyte daha mantıklı geldi kaçırdığım bir şey mi var sizce
Benim önerdiğim anakart 2400 MHz'e kadar çıkabiliyor. Ayrıca kasanın USB 3.0 portlarını desteklemesi gerekiyor.

Aslında öyle değil de Kingston almanızı tavsiye ederim demeliydim. Özür dilerim.

Benim önerdiğim anakart 2400 MHz'e kadar çıkabiliyor. Ayrıca kasanın USB 3.0 portlarını desteklemesi gerekiyor.

kasayı 3.0 lı almayı düşünüyorum fakat kararsızım galiba parçaları farklı farklı sitelerden almak zorunda kalacağım

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı