Video Düzenleme Programı Arıyorum

Dostum konunun içeriğini okumamışsın galiba arkadaş bunları yapmak istiyor.
-Videoyu ağır çekime alma ve hızlandırma
- Altyazı yapma
- Görüntüye efekt verme
- Yukarıda sağda solda logo koyma( Technopat videoların yukarıda soldaki logo gibi vs.)
- Dışarıdan ses, müzik koyma montajlama

Premiere ile logo yapamazsın, görüntüye vereceğin efekt çok sınırlı kalır. Ayrıca After effects ile yapacağın alt yazı da sınırsız seçeneğin vardır. Ses düzenleme, kurgu gibi işler için premiere pro'yu tavsiye ederim efekt için değil.

- Altyazı yapma
- Görüntüye efekt verme
- Yukarıda sağda solda logo koyma( Technopat videoların yukarıda soldaki logo gibi vs.)

Premiere ile logo yapamazsın, görüntüye vereceğin efekt çok sınırlı kalır. Ayrıca After effects ile yapacağın alt yazı da sınırsız seçeneğin vardır. Ses düzenleme, kurgu gibi işler için premiere pro'yu tavsiye ederim efekt için değil.

Kardeş ben bu işi yapıyorum :)))) Edius ve Premierde Altyazı yapma var, Görüntüye Efekt verme istemediğin kadar var, Müzik ekleme var ( Sanırım insert veya Müzik eklemek demek istedin )...

Not: Logo yapmak istiyorsanız Haraketli İse After hazır logolar var zorlanmazsınız. Haraketsiz olucak ise Ediusda'da yapabilirsiniz zaten veya Adobe Firework, Adobe Photoshop....

Dostum, alt yazı yok demedim yapacağın alt yazı sınırlı olur dedim ayrıca görüntüye efekt vermekten kastın renklerle oynayıp bazı küçük temel geçiş efektleri yapmak mı ?
İstemediğim kadar efektler neler mesela merak ettim ?
Ayrıca senin bu işi yapıyor olman demek başkalarının yapmadığı anlamına mı geliyo ? ;)

Dostum, alt yazı yok demedim yapacağın alt yazı sınırlı olur dedim ayrıca görüntüye efekt vermekten kastın renklerle oynayıp bazı küçük temel geçiş efektleri yapmak mı ?
İstemediğim kadar efektler neler mesela merak ettim ?
Ayrıca senin bu işi yapıyor olman demek başkalarının yapmadığı anlamına mı geliyo ? ;)

Altyazı Title Pro var edius'da söylemeye gerek duymuyorum zaten, Efektleri soruyorsan 300'e yakın efekt var Prodad dahilinde, Ayrietten Kendi Fontunuda begenip ekleyebilir (De-font'un sitesinden ). Bu arada renkleri değiştirmek demişsiniz o kısmı biraz komik olmuş bence bilmediğiniz göstergesi olarak...

Not: 7 Senedir Bu işi yapıyorum :) Amatör Degilim, Arkadaş sanırım yeni başlıycak o yüzden tavsiye olarak yazdım dikkate alır almaz onu bilemem.

Arkadaşlar, beyler, abiler ve kardeşler! Ben size konunun özünü söyliyeyim siz gerisini anlayın.

Youtube'da bir kanal açmayı düşünüyorum (Oyun kanalı açma gibi şeyler söylemeyin. Türkiyede yapılmayan ve eksikliğini çok belli eden bir kanal açacağım).

Videolarımı kaliteli bir programla üretmek istiyorum. Programda sıkça kullanacağım özellikler ise şunlardır;

●Altyazı özelliği.
●Videonun çeşitli yerlerinde videoyu ileri, geri sarmak ve aynı şekilde çeşitli yerlerinde ağır çekim veya hızlı oynatmak.
●Geçiş efektleri (diyelim ki 3 video var ve her video başında 3, 2, 1 gibi sayılar yazacak ve video devreye girecek) umarım anlamışsınızdır.
●Videolara ses ve müzik ekleme.
● Videodaki sarsıntıları yok etme özelliği gibi ufak tefek güzel özellikler.
●Videonun sağında solunda ufak "Hareketsiz" logolar koymak.
●Video devam ederken aşağıda ufak bir pencerede farklı bir videoyu göstermek ve sesleriyle oynayabilmek.
●Videonun en başında 10 saniye veya daha az süreli başlangıç introsu.
●Bir videodan farklı bir videoya geçerken standart geçiş efektleri.

●Bir de ekranın videosunu kayda alabileceğim kaliteli video kayıt programı.

Son düzenleme:
- Altyazı yapma
- Görüntüye efekt verme

Kardeşim After Effects kullanma, kullanıcaksan eğer yüksek disk kapasiten olması lazım çünkü After Effects ile render aldığında boyutlar inanılmaz büyüyor, Örn: 3 Dakikalık bir video render alıcaksın bunun yaklaşık boyutu 250GB çıkıyor. Sana önerdiğim programlar Camtasia Studio 8, Movie Maker veya MAGIX ürünlerini dene, hepsinde var bu özellikler, sana hangisi kolay gelirse onu kullanırsın.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı