Video Düzenleme Programı Arıyorum

3 dakikalık video 250 gb mı ? Siz Çin malı sürümünü kullanıyorsunuz galiba ? Ayrıca after effects ile render aldıktan sonra zaten kurguda premiere proyu kullanacaksın yani video tekrar render edilecek. Kurguyu after effects ile yapıyorsanız o ayrı. :)

Kardeşim After Effects kullanma, kullanıcaksan eğer yüksek disk kapasiten olması lazım çünkü After Effects ile render aldığında boyutlar inanılmaz büyüyor, Örn: 3 Dakikalık bir video render alıcaksın bunun yaklaşık boyutu 250GB çıkıyor. Sana önerdiğim programlar Camtasia Studio 8, Movie Maker veya MAGIX ürünlerini dene, hepsinde var bu özellikler, sana hangisi kolay gelirse onu kullanırsın.
3dk'lık videoyu 250GB'a çıkaracak ne yaptın anlayamadım?

3 dakikalık video 250 gb mı ? Siz Çin malı sürümünü kullanıyorsunuz galiba ? Ayrıca after effects ile render aldıktan sonra zaten kurguda premiere proyu kullanacaksın yani video tekrar render edilecek. Kurguyu after effects ile yapıyorsanız o ayrı. :)
Kardeşim zaten kurguyu After Effects'te yapamazsın zaten ben öyle birşey oldumu Premiere kullanıyorum. Ben After Effects ile videonun üzerine Sharpen, Saturation, Noise gibi FX eklediğim için After Effects'i tercih ediyorum. 250 GB çıkıyor ama görüntü kaybı olmuyor, sonrada Handbrake ile düşük görüntü kaybı ile işimi bitiriyorum.

Bahsettiğin efektler premiere' de var zaten ama 250 gb olması hemde bu temel efektlerle :) Bu arada kurguyu after effects ile de yaparsın sadece boyut yüksek olur, videoyu istediğin formatta renderlayamazsın ve arayüz panelinde sıkıntı çekebilirsin ama yapılmaz diye birşey yok.

Bahsettiğin efektler premiere' de var zaten ama 250 gb olması hemde bu temel efektlerle :) Bu arada kurguyu after effects ile de yaparsın sadece boyut yüksek olur, videoyu istediğin formatta renderlayamazsın ve arayüz panelinde sıkıntı çekebilirsin ama yapılmaz diye birşey yok.
Benim amacım zaten görüntü kaybı yaşamamak Premiere ile çıktıyı alırsın ama Media Encoder ile render alırken görüntü kaybı olduğu için After Effects kullanıyorum. Ayrıca benim kurgudan bahsettiğim ses senkronu, video ayarları gibi şeyler hem After Effects'in timeline'nını bir video attığında kaliteli donanımların yoksa zor oynatıyorsun full resolution'da, After Effects ile 3 dakika 250 GB çıkarken, 10 dakika 800-850 GB çıkar, nasıl kurgu yapıcaksın söyle bakalım?

Benim amacım zaten görüntü kaybı yaşamamak Premiere ile çıktıyı alırsın ama Media Encoder ile render alırken görüntü kaybı olduğu için After Effects kullanıyorum. Ayrıca benim kurgudan bahsettiğim ses senkronu, video ayarları gibi şeyler hem After Effects'in timeline'nını bir video attığında kaliteli donanımların yoksa zor oynatıyorsun full resolution'da, After Effects ile 3 dakika 250 GB çıkarken, 10 dakika 800-850 GB çıkar, nasıl kurgu yapıcaksın söyle bakalım?
Halâ 3dk'lık videonun 250GB'a nasıl çıktığını anlayamıyorum. Yanlış tuşlara mı basıyorsun? Yoksa herşey senin bildiklerinden farklı mı? 250GB ne demek sen biliyor musun??

Halâ 3dk'lık videonun 250GB'a nasıl çıktığını anlayamıyorum. Yanlış tuşlara mı basıyorsun? Yoksa herşey senin bildiklerinden farklı mı? 250GB ne demek sen biliyor musun??
Benim bildiklerim farklı değil, sadece bunu ben istiyorum çok çıksın sorun değil, görüntü kaybı olmasın yeter, yukarıda dediğim gibi After Effects ile render alırken bit hızı inanılmaz derecede çok oluyor.

İşte çalışmalarımdan örnekler.

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    1.jpg
    106,6 KB · Görüntüleme: 165
  • 2.jpg
    2.jpg
    209,9 KB · Görüntüleme: 174
  • 3.jpg
    3.jpg
    148,9 KB · Görüntüleme: 172
  • 4.jpg
    4.jpg
    164,9 KB · Görüntüleme: 181
  • 5.jpg
    5.jpg
    162,3 KB · Görüntüleme: 163
  • 6.jpg
    6.jpg
    221,9 KB · Görüntüleme: 260
  • 7.jpg
    7.jpg
    146,3 KB · Görüntüleme: 174
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı