Movie Maker'ı eskiden severek kullanıyordum. Ancak Windows 10 desteği yokmuş. Movavi almayı düşünüyorum faydalı olur mu? Yoksa başka verebileceğiniz tavsiyeler var mı?
Bilgisayarım oyun bilgisayarı Asus Rog Strict 8GB Ram 512GB SSD i7 işlemci intel.
Bilgisayarım oyun bilgisayarı ASUS ROG Strict 8 GB RAM 512 GB SSD i7 işlemci Intel.
Gücenilir bir uygulama mı bu? Özellikleri fazla ama tamamen ücretsiz mi?DaVinci Resolve kullanabilirsin.
Bu kadar çok özelliği olan bir programı neden ücretsiz sunsunlar ki? O, aklıma pek yatmadı.Hocam basit ve ücretli en iyisi Movavi sanırım, ücretsiz de DaVinci Resolve. Ben de bugün Movavi Deneme Sürümünü denedim filigran çıktı şimdi DaVinci' den yapacağım. DaVinci' ye biraz daha profesyonel diyorlar ama yine de rahatı o gibi görünüyor ücretsizler arasında.
Hocam Resolve Studio paralı. Resolve biraz daha temel olduğu için olabilir. Bi' Abode Premiere Pro ya da Vegas Pro değil Da Vinci Resolve.Bu kadar çok özelliği olan bir programı neden ücretsiz sunsunlar ki? O, aklıma pek yatmadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.