Video edit programı bilgisayarı yavaşlatır mı?

xelomixx

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, son günlerde aklıma bir şey takıldı. YouTube'da editli videoları izliyorum ve aşırı gaza geliyorum. Bende bir hırsla edit programını indirip video editi yapasım geliyor ama bilgisayarı yavaşlatır mı diye de korkuyorum. Çünkü bilgisayar yeni olduğu için yavaşlama söz konusu olursa anlık kalp krizi (!) geçirebilirim. Dünyanın yarısından fazlası edit programlarını kullanıyordur muhtemelen ama size de sormak istedim. Sizce video edit programı bilgisayarı yavaşlatır mı?(bilgisayarım yüksek sayılır bir sistem ama işte korkuyorum kasmasından)

Merhaba arkadaşlar, son günlerde aklıma bir şey takıldı. YouTube'da editli videoları izliyorum ve aşırı gaza geliyorum. Bende bir hırsla edit programını indirip video editi yapasım geliyor ama bilgisayarı yavaşlatır mı diye de korkuyorum. Çünkü bilgisayar yeni olduğu için yavaşlama söz konusu olursa anlık kalp krizi (!) geçirebilirim. Dünyanın yarısından fazlası edit programlarını kullanıyordur muhtemelen ama size de sormak istedim. Sizce video edit programı bilgisayarı yavaşlatır mı?(bilgisayarım yüksek sayılır bir sistem ama işte korkuyorum kasmasından)

Hocam eski cihaz olsa anlarım. Ancak yüksek sayılır demişsiniz sistemin. Rahatınıza bakın ve kullanın. Ayrıca sistem özelliklerinden bahsetmemişsiniz. Ve ne tarz program kullanmayı düşünüyorsunuz.

Adobe premier pro kullanmayı düşünüyorum.Başka edit programları arasından bu program güvenilir geldi.

Son düzenleme:
O zaman adobe premiere pro indirmeyi düşünüyorum.Büyük ihtimal indireceğim birşey olmaz diyorsunuz bilgisayar yavaşlama veya oyunlarda yavaşlama falan olacak diye korkuyorum. Halen içimde kurt var.

Bilgisayarınız eski değilse, SSD'ye sahipseniz yavaşlama olacağını zannetmiyorum. Şu an bilgisayarımda bir ton İDE ve Adobe'nin tüm programları ayrıca 3-5 tane de oyun yüklü, bir yavaşlığını görmedim. Eğer düşük bir ihtimal yavaşlarsa programı kaldırırsınız.

Bilgisayarınız eski değilse, SSD'ye sahipseniz yavaşlama olacağını zannetmiyorum. Şu an bilgisayarımda bir ton IDE ve Adobe'nin tüm programları ayrıca 3-5 tane de oyun yüklü, bir yavaşlığını görmedim. Eğer düşük bir ihtimal yavaşlarsa programı kaldırırsınız.
Peki teşekkür ederim cevabın için. Ama eğer bilgisayar program yüzünden yavaşlarsa onu kaldırsam kasma gider mi? Böyle detaylı sormamın sebebi bilgisayar yeni olduğu için bir şey olmasını hiç istemiyorum. Belki Herkeste de böyle korku olmuştur. Bende o durumdayım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı