Video Edit Programı İçin Ekran Kartı Gerekli mi?

  • Konuyu başlatan Ozx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 2B

Ozx

Decapat
Katılım
6 Kasım 2021
Mesajlar
40
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba.
Yakın zamanda bir PC topladım. Ekran kartı almadım. İşlemcimle bütünleşik olduğundan ,i7 10700K işlemci, hani öyle çok efeklerle videolar falan yapmıyorum. 3-5 dakikalık bir videoda kes kopyala, birkaç yazı efekti, aralara geçiş efekti ekliyorum. Sizce işlemcideki ekran kartı işimi görür mü? Yoksa ekstra ekran kartı almalı mıyım? Filmora ya da Premier kullanacağım.
 
Merhaba.
Yakın zamanda bir PC topladım. Ekran kartı almadım. İşlemcimle bütünleşik olduğundan, i7 10700K işlemci, hani öyle çok efeklerle videolar falan yapmıyorum. 3-5 dakikalık bir videoda kes kopyala, birkaç yazı efekti, aralara geçiş efekti ekliyorum. Sizce işlemcideki ekran kartı işimi görür mü? Yoksa ekstra ekran kartı alınır mı? Filmora ya da Premier kullanacağım.

Yanlış bilgi vermek gibi olmasın fakat o işlerde işlemci daha önemli diye biliyorum.
 
Bahsettiğiniz işlere rahatlıkla yeter. Bende de varlığını bile hissettirmeyen ATI Radeon HD 3450 ekran kartı var ve bu sizin dahili grafik biriminizden bile kat kat kötü bir ekran kartı. Bununla bahsettiğiniz işlemleri yapabiliyordum. Daha çok işlemciye yükleniyor diye biliyorum bu tarz işler.
 

Geri
Yukarı