Video edit programı önerisi

? :D
Sektörde yeri bile olmayan Vegas ile kıyaslayıp Premiere'e çöp damgası yapıştırıyorsun :D.

Ekranda görmek istediğin her pencereyi ayarlayabiliyorsun. Üst kısımdaki Window(Pencereler) kısmında her nesne gözüküyor. Cahilliğini bu kadar belli etme istersen.
Bir programda her türlü gereksz şey açık olup bunları kapatmak kullanıcıya bırakılmaz. Tam tersi şekilde sadece temel özellikler açık olup ek olarak kullanılacak şeyler kullanıcı tarafından açılır kapatılır. Daha programın butonlarında kontrast yok neresi buton neresi buton değil belli olmuyor.
Kesinlikle kullanıcı dostu değil.
 
Benim belgesel ve video edit alanına ilgim var bazı alanlarda (antik kentlerde) çoğunlukla 5 dakika altı 5-20 dk arasında bazı belgeseller çekeceğim. Telefon ve gimbal yardımıyla.
Da Vinci Resolve veya Premiere kullanmanı öneririm. Diğer programlar çok kısıtlı imkan sağlıyor.
Belgesel çekeceksen videoyu ham görüntüde bırakman kötü gözükecektir. Ufak da olsa renklendirmen gerekecek.
 
Montaj programlari her bilgisayarda calisir. Sistem gereksinimleri isleyeceginiz videolarin kalitesine gore degisir. Anladigim kadari ile telefonla cekiceksiniz ve 5 dk alti ise butun programlar isinizi gorur. Daha rahat calismaniz için proxy olusturmaniz gerekebilir. Internette gerekli tutoriali bulabilirsiniz.
Hiç edit bilmiyorsaniz da en cok yardim videolari Premiere için vardir davinci de kullanabilirsiniz.
 
Daha programın butonlarında kontrast yok neresi buton neresi buton değil belli olmuyor.
Kesinlikle kullanıcı dostu değil.
resim_2021-04-11_162342.png

Şu ekranda gerçekten hangilerinin buton olduğunu anlayamıyorsan bir doktora görün istersen.
 
Merhabalar, göresellerde sistem özelliklerim mevcut oraya baktıktan sonra lütfen asıl konuda fikirlerinizi yazınız.
Ben belgesel ve video edit alanına ilgim var bazı alanlarda (antik kentlerde) çoğunlu 5 dakika altı 5-20 dk arasında bazı belgeseller çekeceğim telefon ve gimbal yardımıyla. Sistemim yazılısmal olarak Adobe primer veya da vinvi Resolve kaldırmayacağını düşünüyorum. Piyasada geriye kalan birçok ücretli veya ücretsiz programlar mevcut. Belgesel içeriğini biraz daha anlatmak istiyorum müzikler ve altyazıların olduğu geçişlerin yumuşak sade filtrelerin bulunacağı bir yapım hayal etmelisiniz bu yapım sanatsal çekimler içerecek yazılar kaliteli olmalı bu benim için çok önemliç çünkü yabancı dil kullanabilirim belgesellerde. 250 GB SSD ve DVD kısmında 300 GB HDD bulunuyor bu sistem gereksinmleri ve belgesel içeriğini de anladığımıza göre sevgili bu yazıyı konuyu okuyan arkadaşlar l fikirlerinizi ve önerilerinizi yazınız. Şimdidien teşekkürler.

Hocam bir aralar yt kanallarına edit yapıyordum arkadaş i5 3220 render kötü demiş ama i3 1.nesil ile 6 ay önce edit yapıyordum evet kasıyordu ama i5 3220 ile render 1 dk da alamazzsın ama kasmaz ve basit işler için diyorsan Movavi Camtasia gibi programlar ama proffesyonel için Premiere Pro ve neden kötü dediler hiçbir fikrim yok kullanamdaıları içindir takma iyi günler hocam:d
 
Eki Görüntüle 969104
Şu ekranda gerçekten hangilerinin buton olduğunu anlayamıyorsan bir doktora görün istersen.
Dediğim gibi buton ile arka plan arasında kare şeklinde kontrast farkı veya çizgi yok, bu da tıklamayı zorlaştırıyor, butonlar belli olmadığı için insanın fare imlecini butonun içindeki daha küçük olan simgelere getiresi geliyor.
 
Dediğim gibi buton ile arka plan arasında kare şeklinde kontrast farkı veya çizgi yok, bu da tıklamayı zorlaştırıyor. Butonlar belli olmadığı için insanın fare imlecini butonun içindeki daha küçük olan simgelere getiresi geliyor. Bu da tıklamayı zorlaştırıyor.
Dediğim gibi, gri ve siyahı ayırt edemiyorsanız bir göz doktoruna görünün. Siz kullanamıyorsunuz diye de insanları yanlış bilgilendirmeyi bırakın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı