Ücretli Video Editi

Fiyat hakkında yorum yapılabilir
  1. Evet

Slayer2021

Hectopat
Daha fazla  
Profesyonel Video Edits ve Eğitim Hizmetleri

Merhaba, Ben Enes, After Effects kullanarak profesyonel video düzenleme konusunda uzmanım. Sizlere çeşitli video düzenleme hizmetleri sunuyorum. İhtiyacınıza uygun olarak aşağıdaki seçeneklerden yararlanabilirsiniz:

1. Özel Video Düzenleme Hizmeti Profesyonel düzeyde video düzenleme işlemleri için hizmet veriyorum. İhtiyacınıza göre özelleştirilmiş video düzenlemeleri yapabilirim. Detayları konuşmak ve proje hakkında bilgi almak için benimle iletişime geçebilirsiniz. İstediğiniz editi size özel olarak hazırlayabilirim.

Ücret: 70 TL

2. Birebir Eğitim
After Effects kullanarak video düzenleme konusunu derinlemesine öğrenmek isterseniz, size özel birebir eğitim hizmeti sunuyorum. Eğitim sırasında, video düzenlemenin tüm inceliklerini adım adım öğrenebilir ve sorularınızı anında sorabilirsiniz. Edit paketine dahil olarak, size profesyonel bir video düzenleme paketi hediye edeceğim. Discord üzerinden birebir eğitim alacaksınız.

Ücret: 400 TL (Edit Paketi Dahil)

3. Video Anlatımlı Eğitim
Kendi hızınızda öğrenmek istiyorsanız, detaylı video anlatımlı eğitim programım mevcut. Bu eğitimde, After Effects kullanarak profesyonel video düzenleme becerilerini adım adım öğrenecek ve video düzenleme tekniklerini uygulamalı olarak göreceksiniz. Eğitim paketi bu seçenekte de dahil olarak verilecektir.

Ücret: 250 TL (Edit Paketi Dahil)

İletişim ve Detaylar:
Size en uygun hizmeti seçmek veya sorularınızı sormak için benimle iletişime geçebilirsiniz. Profesyonel video düzenleme ve etkili eğitim fırsatlarıyla size yardımcı olmak için buradayım!
Edit örneklerimi görmek için;
instagram; sakai.aep ve rockyjrq bakabilirsiniz.
İlk gelen müşterilerime fiyat konusunda yardımcı olabilirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
örnek

Böyle editleri Fiverr adlı uygulamadan satabilirsin konu açıp. Fakat sahte insanlara dikkat et dolandırılma ihtimalin var.

Böyle editleri fiverr adlı uygulamadan satabilirsin konu açıp. Fakat sahte insanlara dikkat et dolandırılma ihtimalin var.

Teşekkür ederim bir bakayım. Ne gibi dolandırcılar var sonuçta ben edit yapıp satıyorum veya eğitim veriyorum

Teşekkür ederim bir bakayım. Ne gibi dolandırcılar var sonuçta ben edit yapıp satıyorum veya eğitim veriyorum
Bunları alanlar illa ki olacaktır fakat almak isteyip sizi başka bir siteden ödeme alıp kredi kartlarınızı çalabilirler. Türkiye'de bu eğitimleri alan çok kişi yoktur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı