- Makaleler
- 3
Tamamen eğlencesine ufak bir edit hazırladım. Senkron bazı yerlerde bozulmuş maalesef.
Normal flash efekti hocam bir olayı yok.Hocam o geçişteki beyaz ışıklar nasıl yaptınız?
Teşekkürler hocam.Videoyu izlerken pilot twist yaşadım resmen o nasıl geçişti öyle! Şaka bir yana;
Edit fikri güzel, eğlenceli bir edit olmuş. Yaparken de eğlenmişsinizdir benceteknik olarak basit şeyler kullanılmış ama zaten dünyanın en iyi editi gibi bir iddianız yok sıradan eğlenceli bir video ve bence 1.6 yerine farklı ama zıt bir tema kullanılsaymış ve onun üzerine de tekniksel anlamda yoğunlaşsaymışsın daha güzel olabilirmiş.
Teşekkürler dostum öneriler için.Öncelikle eline emeğine sağlık.
Umarım faydalı olur, tekrardan emeğine sağlık.
- Efekt yoğunluğunu azalt.
- Her plan arası geçiş koymak zorunda değilsin, eğer bu şekilde yaparsan video izlenebilirliği düşer ve kalitesi aşırı düşer. Cut geçişler çok daha iyi sonuçlar almanı sağlayacak.
- Sallanma efektini sürekli belirli bir ritimde yapma sadece video da vurgulamak istediğin noktada kullan.
- İllaki bir şey kullanacağım diyorsan 26. saniyede CCTV tarzı filtreler ve çerçeve kullanabilirsin.
- 19.ncu saniye de ki görseli hızlandırıp, sonuna doğru Slow Motion olarak ayarlarsanız biraz daha iyi olabilir.
- Bloom'u azalt 3.madde'de belirttiğim gibi kullan.
- Vermiş olduğun renk filtresini %50 azalt.
Hocam cok guzel olmus nasil indirebilirimTamamen eğlencesine ufak bir edit hazırladım. Senkron bazı yerlerde bozulmuş maalesef.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.